logo
profile

esports Mataró

Bicampionat d'Espanya pel Futsal Cartonajes Pans Mataró

El Cadet femení del CE Futsal Mataró supera a LBTLFutsal a la final dels Campionats d'Espanya per 4 a 1 i revalida el títol

per Oriol Debat| Compartir

El CE Futsal Cartonajes Pans no ha perdonat a casa en la final. L’equip ha passat per sobre LBTL Alcantarilla i ha guanyat per 4 gols a 1. Són Campiones d'Espanya Cadet Femení per segon any consecutiu.

FOTO PARTIT FINAL_FUTSAL
 FINAL_FUTSAL / Futsal

Ben aviat ha arribat el primer a càrrec de Rut Salvà i, a l’últim tram de la primera part, a 3 i mig pel final la jove Kenny Hernández ha fet el 2 a 0. L’Alcantarila ho ha provat, primer s’ha estavellat contra el pal i contra la portera local, però a un minut pel descans, Alícia ha pogut retallar distàncies amb un golàs, 2 a 1 a la mitja part. A la represa, després de diverses ocasions, el Cartonjes Pans ha trobat el gol en una jugada on Elsa ha fet el 3 a 1 amb l’ajuda de la portera rival. El 4 a 1 definitiu l’ha marcat Rut Salvà quan l’Alcantarilla s’ha abocat a l’atac amb porter jugador.

Molta intensitat, crec que s'ha vist un bon partit, la grada ha pogut gaudir que és sempre el que busquem, estic molt content per les noies, Àlex Lluch, entrenador Futsal Cartonajes Pans

Final i bicampionat d’Espanya pel Futal Cartonajes Pans Cadet Femení, i a més davant de l’afició.