logo
profile

esports Mataró

Cap de setmana d’èxits pel CE Futsal Mataró

El conjunt mataroní ha assoleix un triplet, dos en categoria juvenil i una en cadet, proclamant-se campió de la Copa Catalunya femení i masculí

per Uri Martínez| Compartir

Aquest cap de setmana s’ha disputat la final de la Copa Catalunya Juvenil femení al Pavelló Nou Congost de Manresa. La final ha comptat amb la presència del Futsal Marlex Mataró que s’ha enfrontat al CN Caldes i que ha acabat guanyant per 3-1.

Ha estat un partit molt disputat entre ambdós equips. El conjunt mataroní, controlava la possessió de la pilota mentre que les del Vallès Oriental tenia arribades que generaven molt de perill. Tot i això,  les de Xavi Passarrius, marxarien guanyant al descans amb un gol de Maria Sorribes. A l’inici de la segona part, Maria Sorribes anotava el seu segon gol en el seu compte particular i també en el marcador. Als instants finals, quan el Caldes ja estava abocat a l’atac, a porteria buida les mataronines farien el tercer i en l’últim segon del partit, Marina Rios, faria el gol de l’honor pel CN Caldes.

En la categoria juvenil, però en aquest cas masculí, el Futsal Gestoria Luís Mataró també es proclamaria campió després de superar per 2-3 al 5 Martorell Club Sala. Les primeres ocasions de perill arribarien per part del Martorell, però gràcies a tres grans intervencions del porter, Lucas Espinosa, no aconseguirien sumar el primer gol al marcador. En canvi, en les primeres arribades del Mataró, anotarien el primer gol per part de Gerard García. Abans del descans, els de Carles López marcarien el segon després d’una jugada de combinació que culminaria Marc López. La segona part continuaria amb la mateixa tònica, el Martorell  mantenia el control de la pilota i, a diferència de la primera part, aconseguiria trobar-se amb el gol anotat per Eduardo Martínez. Bernat Pastor, va ser l’autor del tercer gol dels mataronins i que semblava sentenciar el partit, però en els instants finals, Neil Fernández tancaria el marcador amb el segon gol dels del Baix Llobregat.

futmasc_juv_futsal_2

Finalment, en categoria cadet, el Futsal Cartonajes Pans Mataró superaria per 1-3 el FS Sant Vicenç dels Horts. Les bones notícies per les mataronines començarien ben d’hora, ja que en el primer minut de partit, a posteriori d’una recuperació i un teva-meva, Kenya Hernández sumaria el primer en el caseller. Les d’Àlex Lluch, podrien haver marcat més gols si no fos per les grans intervencions d’Irene Lobera i els pals. El segon gol arribaria a continuació d’una jugada individual de Lucía Suso que faria la passada de la mort perquè Ariadna Gimeno només l’hagués d’empènyer. No tot serien flors i violes per les mataronines, ja que Maria Noves els hi posaria la por al cos quan va anotar l’únic gol de les de Sant Vicenç dels Horts. En els darrers instants, per segona vegada en el partit, la internacional en categories inferiors de la selecció espanyola Kenya Hernández, segellaria el marcador amb el tercer gol del Futsal Cartonajes Pans Mataró.