esports Mataró

Nicky Dedeu continuarà un any més

L’entrenador del Futsal Marlex Mataró renova per un any més i tornarà a intentar portar a l’equip a la divisió de plata

per Uri Martínez| Compartir

Nicky Dedeu, que va agafar l’equip que dirigia Sito Rivera a mitjans de temporada, ha estat vinculat al Futsal des de 2014. Va ser l’entrenador del femení a la lliga d’ascens a la categoria de plata i l’any passat va ser campió, d’Espanya i Catalunya, amb l’equip cadet Cartonajes Pans femení. Aquest any, ja com a entrenador del primer equip del Futsal Marlex Mataró, ha aconseguit portar a l’equip al play-off d’ascens a Segona Divisió i també ha classificat el conjunt mataroní per la Copa del Rei.

Els mataronins van caure el passat dia 27 de maig davant La Nucía, per 5-2, en un partit que van començar guanyant 0-1. Abans del descans, l’equip local va aconseguir remuntar el partit i marxar guanyant per 3-1. A la represa, els de Nicky Dedeu, van aconseguir retallar distàncies per anar a la pròrroga, però quan estaven jugant amb porter jugador, els visitants van anotar dos gols més que van sentenciar el partit. En el partit d’anada a Mataró, l’eliminatòria havia quedat empatada a 2, amb un gol de Pol Novo a segons pel final del partit.

Tot i això, Albert Sallent, president de l’entitat, i el seu equip han decidit renovar a l’entrenador un any més. Dipositen tota la confiança en ell, per aconseguir l’objectiu de pujar a la divisió de plata després de tres fases d’ascens en cinc anys.