logo
profile

esports Mataró

El Futsal Marlex Mataró cau eliminat del playoff d’ascens a 2a Divisió

L’equip porta 3 fases d’ascens en els últims 5 anys i seguirà lluitant per pujar a la categoria de plata

per Oriol Debat| Compartir

Derrota a La Nucía que deixa fora del playoff d’ascens a la Segona Divisió el Futsal Marlex Mataró. I això que el Futsal ha començat avançant-se amb una jugada tocada que acaba rematant Novo. La Nucia feia el 1 a 1 a 12 minuts per la mitja part. Abans, però, el conjuntlocal ha pogut remuntar el partit i marxar als vestidors amb el 3 a 1.

FUTSAL WEB

A la segona part, el Futsal ha treballat per forçar la pròrroga. A minutsw del final han retallaat amb el 3 a 2, amb gol a Juanito a ssistència de Novo.

Peloncha però aprofitava un descuit del porter mataroní Menesses per fer un gol des del seu propi camp. Un 4 a 2 ja dificil de remuntar. La Nucia feia el definitiu 5 a 2 quan els mataronins jugaven amb porter jugador.

És el tercer cop que el Futsal cau en el playoff d’ascens a la segona màxima divisió del Futbol Sala estatal.