
L'especialització i oferta de producte d'elaboració pròpia, la clau de l'èxit de Can Serrat
L'especialització i oferta de producte d'elaboració pròpia, la clau de l'èxit de Can Serrat
La carnisseria, referent a Mataró, defensa el consum de carn de qualitat i de producte local
La carnisseria, referent a Mataró, defensa el consum de carn de qualitat i de producte local
per Laura español| Compartir
Els setanta anys d'experiència de Can Serrat l'han convertit en una de les empreses de referència del nucli comercial de Mataró. Van començar sent la primera botiga especialitzada en xarcuteria i cansaladeria de la ciutat, però a poc a poc han anat creixent i oferint productes més especialitzats.
Oriol Vives, gerent de Can Serrat: 'Podríem dir que, amb la xarcuteria, l'especialitat és sobretot el pernil dolç, que és d'elaboració pròpia i la gent ens el ve a buscar expressament, i les més de vint-i-set referències de botifarres que fem, de botifarres de diferents sabors. I a la carnisseria, també les més trenta varietats d'hamburguesa de la nostra vedella de Cardedeu que fem, més el carpaccio de vedella. Hem passat d'un establiment a quatre establiments, de nou treballadors a trenta-tres treballadors i cada cop ens anem fent més grans'.
Un dels trets diferencials de Can Serrat és que elaboren tots els seus productes, que deriven del porc, de la vedella, del xai, cabrit i pollastre. Aquest és un dels fets que els ha permès créixer.
Oriol Vives, gerent de Can Serrat: 'El què ens interessa és ser grans, però també consolidant l'elaboració pròpia, el producte que tenim i un bon servei'.
Respecte a l'adhesió de l'Ajuntament al moviment Plant Based Treaty, que promou una dieta amb menys presència de carn, n'avalen la decisió tot i ser la carn el seu producte principal. Des de la xarcuteria defensen la compra de proximitat i que sapiguem d'on ve.
Oriol Vives, gerent de Can Serrat: 'El consum de carn s'ha disparat en els últims anys, crec que hem de reduir el consum de carn, però comprar carn de qualitat. No tot el lineal és bo, no tota la carn envasada és bona, si reduïm el consum de carn, comprem-la de qualitat, comprem-la de proximitat i que sapiguem realment d'on ve aquesta carn'.
L'alcalde, David Bote, i el regidor de Promoció Econòmica, Sergi Morales, han visitat Can Serrat per a conèixer-ne la història i el funcionament.
| Compartir





