L'escriptora Lola Casa i el mestre pastisser Claudi Uñó col·laboren a "Claudi", un conte que explica la història d'un nen que vol ser pastisser i aprèn l'ofici a mesura que es va fent gran. El llibre conté il·lustracions de Gibet Ramon, que ja ha col·laborat en altres ocasions amb Lola Casas. La narració inclou diverses receptes de pastisseria que el nen va aprenent al llarg de la seva formació. Són receptes el propi Claudi Uñó, fàcils de fer i que, segons ha explicat a l'Entrevista de Mataró Ràdio, són per fer en família i "interactuar amb els nens a la cuina".
LOLA CASAS, escriptora
"Claudi" explica la història d'un nen que viu en un carrer que es diu Bonaire. El pare d'en Claudi li explica que diu Bonaire perquè hi havia hagut un herbolari. Però ara el local és tancat i ningú no sap què hi faran. I el nen desitja que hi posin una pastisseria, cosa que passa. Obren una pastisseria que es diu "Olor de cacau". Cada vegada que passa per davant es queda parat mirant l'aparador. I un dia decideix entrar i coneix el pastisser. Llavors, el nano anirà creixent i fent receptes.
CLAUDI UÑÓ, mestre pastisser
El meu paper en el llibre és que jo faig les receptes. És un llibre pensat per una tarda de pluges o per treure els nens del sofà amb les tabletes. Per interactuar amb ells a la cuina. Són receptes pensades pels nens, perquè ho facin ells. Tu pots estar allà controlant, però que ells facin les receptes. Hi ha coses ben senzilles, com un pa de pessic banyat amb cítrics o una xocolata desfeta. I també coses més treballades com una copa de postres per a un dia especial.
Amb "Claudi", Lola Casas publica el seu llibre número 73. Està editat per VIBOP Edicions.