Producte de proximitat com el pollastre o el pernil ibèric, una bona beixamel i un pa ratllat molt cruixent per l’arrebossat. Aquests són els ingredients del ‘croquetón’ de La Cassolette, que s’emporta el reconeixement de la millor croqueta de Mataró.
Oriol Escribà, cap de cuina La Cassolette: S’ha notat. La gent entrava i preguntava “on és la croqueta aquesta que feu tan bona?”. Això s’agraeix molt. Portem molts anys fent croquetes, crec que són molt cremoses i molt bones i fem una bona proporció. Al final la cuina és això, un molt bon equilibri d’ingredients que fa que tot sigui tan bo.
La Cassolette és un establiment de menjar per emportar que va obrir al barri de Cerdanyola l’any 2018. Fan 3.000 croquetes cada setmana que venen als seus clients i reparteixen a hotels i botigues gourmet.
En aquesta ruta gastronòmica organitzada pel NEM hi ha participat més de 3.500 persones, i per això ja anuncien una segona edició de cara a l’any vinent.
Anna De Quirós, presidenta NEM: Hem acabat la ruta de la croqueta amb un èxit rotund: més de 3.500 participants provinents de Mataró, el Maresme, els dos Vallesos i Barcelona, però també de Girona, Lleida i Tarragona. Els establiments han augmentat les vendes un 90%, la seva visibilitat un 80% i aquest ha estat el primer any, però repetirem segur.
Una de les persones que han participat en aquesta ruta ha estat l’Andrea Aragó.
Andrea Aragó, participant ruta de la croqueta: Quan vaig veure que hi havia aquesta ruta vaig dir a la meva parella que n’havíem de provar quantes més poguéssim. Primer vam provar les del centre i després d’altres. El fet d’haver-hi un codi QR i no haver de necessitar un paper ni un boli, va ser molt fàcil. Ha estat una bona experiència.
Només per haver participat de la ruta i el sorteig, l’Andrea podrà passar una nit a l’Hotel Atenea Port.