logo
profile

esports Mataró

Victòria per apuntar cap a noves fites

L'Homs UE Mataró guanya i deixa cada cop més enrere les dues places de descens directe

per Francesc Andrés| Compartir

Nou partit i nova victòria per l'Homs UE Mataró. I, amb aquesta, ja en van nou. Els unionistes deixen sense opcions a un Tarragona ben estudiat per Charly Giralt. Malgrat el que dekliask la classificació, l'objectiu era no cedir en cap moment.

Charly Giralt, entrenador Homs UE Mataró: estic molt content per haver tret el partit. Guanyar aquí és com jugar la Champions. Ells s'hi jugaven molt i venen de fitxar dos jugadors americans.

I així va sortir l'equip a pista, a mossegar. El primer quart deixava un clar 23 a 8 que obligava, als tarragonins, a establir un ritme molt superior al ja necessari. Un esforç que van notar. I això que al segon quart es retallaven quatre punts, però al descans els 11 a favor del Mataró es van defensar molt bé al tercer i darrer quart. Els grocs no van deixar que els capgiressin el resultat, per molt que el Tarragpona va escurçar força les distàncies. Una de les claus: el factor pista.

Charly Giralt, entrenador Homs UE Mataró: La graderia ens ajuda. Sempre fa que el Mora sigui el que ha estat sempre i és ara, on lloc on és molt difícil que ens guanyin.

Aquesta vegada, els grocs van saber mantenir el partit del seu costat i no cedir una victòria merescuda des d'un inici. El líder a pista, una vegada més, Jordi Juanola. Autor de 25 punts i 28 de valoració. Joelvin Cabrera també va destacar, gràcies als 15 punts i cinc rebots capturats.

Amb aquest triomf, la Unió posa terra pel mig amb les places de descens directe, s'allunya una mica més de les places de playout i segueix a places de playoff.