logo
profile

esports Mataró

Victòria del Solar Tradex CN Mataró en el penúltim compromís de la fase regular

Els de Víctor González superen el CN Catalunya (13-11) i s’asseguren la 6a posició final de la fase regular

per Jordi Rabassa / Martí Cebrià| Compartir

El Solar Tradex CN Mataró s’ha assegurat la 6a posició final de la fase regular després de superar aquest dissabte el CN Catalunya en un partit dominat pels mataronins però en el qual han hagut de mantenir la màxima concretació fins el xiulet final.

El primer quart s’ha saldat amb un parcial de 3-4 per al CN Catalunya després que el Mataró s’avancés en dues ocasions en el marcador gràcies a sengles gols de Tom de Weerd i de Gerard Gil. En el segon període el Solar Tradex ha aconseguit obrir una escleta de dos gols en l’electrònic que, a la llarga, ha estat decisiva. Gerard Gil i Hugo Castro han capgirat el marcador a l’inici del quart però Vicenç Sousa, autor de 5 gols al llarg del partit, ha empatat a 5. Ha estat aleshores quan Oier Aguirre i Petar Popovic s’han encarregat de fer pujar el 7-5 al marcador. Des d’aleshores fins al final, el CN Mataró ha dut la inciativa en el marcador.

En el tercer quart, l’avantatge local s’ha anat encongint i eixamplant contínuament. Del 7-6 i del 8-7 s’ha passat al un 10-7 que els graciencs han aconseguit retallar fins al 10-8 abans que el partit entrés en els 8 últims minuts.

El Catalunya ha fet un últim intent final per neutralitzar aquest marge de 2 gols. A 3.22 de l’acabament, Leo Cukrov establia un inquietant 11-10 que col·locava novament l’equip de Tomas Bruder dins del partit. Dues dianes seguides d’Hugo Castro, una d’elles de penal, han permès el Mataró recuperar la iniciativa i d’aquesta manera, acabar guanyant un partit que el permetrà afrontar la primer ronda del play-off pel 5è lloc amb el factor piscina a favor.

Solar Tradex CN Mataró: Jake Tanti, Daniel Patchaliev, Gerard Gil (3), Eudald Flaqué, Itaru Ura, Marc Rodríguez (1), Oier Aguirre (3), Aniol Martí, Hugo Castro (3), Tom de Weerd (1), Genís Blanch 1), Petar Popovic (1) i Manel Pont.

CN Catalunya: Alejandro Alegre, Aleksandar A. Velkov (2), Francis Quinn, Leo Cukrov (2),  Eduardo Díaz (1), Sinai González, Pablo Gómez (1), Jofre Ariño, Roger Echevarría, Vicenç Sousa (5), Daniel Alvariño, Pere Boira i Alfons López-Sáez.

Àrbitres: Chantal Van Dam, Ernest Iñesta Peralta i Marc Bach Costa

Parcials: 3-4, 4-1, 3-3 i 3-3

Evolució de marcador: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3, 3-4 / 4-4, 5-4, 5-5, 6-5, 7-5 / 7-6, 8-6, 8-7, 9-7, 10-7, 10-8 / 11-8, 11-9, 11-10, 12-10, 13-10 i 13-11.