logo
profile

esports Mataró

Victòria de prestigi del Solar Tradex CN Mataró

Els de Víctor González superen clarament un CN Terrassa teòricament superior (13-8)

per Jordi Rabassa| Compartir

Victòria de prestigi la que ha aconseguit aquest dissabte el CN Mataró després de derrotar de manera sorprenent un CN Terrassa, teòricament superior, per 13 gols a 8.

Res feia preveure un resultat tan clar si tenim en compte la diferència que hi ha entre els dos equips a la classificació i sobretot, com s’han desenvolupat els primers minuts de joc. I és que el Terrassa ha posat la directa, disposat a resoldre el partit per la via ràpida. Poc després de l’equador del primer quart, els vallesans guanyaven per un clar 0-3 que feia presagiar una victòria contundent dels Dídac Corbacho.

El Mataró però ha reaccionat i ha aconseguit empatar a 3,  amb gols del japonès Itaru Ura, Hugo Castro i Marc Rodríguez. Només un gol en l’últim sospir de l’exjugador del Mataró, Gonzalo López-Escribano, ha permès el Terrassa recuperar momentàniament la iniciativa.

El partit ha fet un tomb espectacular en el segon quart, quan els mataronins, gràcies a un contundent 4-1 i a l’espectacular actuació del porter Jake Tanti, han aconseguit arribar al descans llarg amb un avantatge de dos gols (7-5).

Si aquest marcador ja era, per si mateix sorprenent, més ho estat el començament del tercer quart. El Mataró aconseguia arribar als 4 gols d’avantatge (9-5) després del doblet inicial de Daniel Patchaliev. Una diferència que el conjunt egarenc ha reduït al 10-8 al final del quart.

Qui més qui menys podia esperar l’enfonsament dels locals a la recta final del partit. Però no ha estat així. Parcial de 3-0 amb gols d’Eudald Flaqué, Genís Blanch i Oier Aguirre per acabar arrodonint un 13-8 final que, si ens atenem a la categoria del rival, és la victòria més important de la temporada.

Solar Tradex CN Mataró: Jake Tanti, Daniel Patchaliev (2), Gerard Gil (1), Eudald Flaqué (1), Itaru Ura (1), Marc Rodríguez (1), Oier Aguirre (3), Aniol Martí, Hugo Castro (3), Tom de Weerd, Genís Blanch (1), Petar Popovic i Manel Pont. Entrenador: Víctor González.

CN Terrassa: José María Motos, Daniel Díaz, Joe Robert Bruce Scott, Ricard Alarcón (1), Agustí Pericas (1), Gonzalo López-Escribano (2), Ignasi Bargalló (1), Gerard Cuacos (1), Guillem Comas, Marcel Teclas (1), Oriol Rodríguez (1), Jordi Chico i Ivan Sánchez. Entrenador: Dídac Corbacho.

Àrbitres: Oriol Jaumandreu Sellarés, Raúl Torres Pérez i Sergi Borrell Sánchez.

Evolució del marcador: 0-1, 0-2, 0-3, 1-3, 2-3, 3-3, 3-4 / 4-4, 5-4, 5-5, 6-5, 7-5 / 8-5, 9-5, 9-6, 9-7, 9-8, 10-8 / 11-8, 12-8 i 13-8.