esports Mataró

Victòria de l’Assolim CN Mataró en l’últim compromís abans de la final a quatre

Les de Dani Ballart guanyen l’Ethnikos (18-8) en un partit sense història

per Jordi Rabassa| Compartir

Partit de tràmit el que s’ha disputat aquest dissabte a la piscina del Sorrall, després que l’Assolim CN Mataró s’assegurés, ara fa un parell de setmanes, el seu bitllet per jugar la final a quatre. L’entrenador local, Dani Ballart, ho ha aprofitat perquè les neerlandeses Laura Aarts i Vivian Leonie Sevenich descansessin i donar minuts així a les joves Rita Gurri i Martina Claveria.

El matx no ha tingut massa història més enllà d’una certa i relativa resistència que ha ofert el conjunt grec en el primer període que s’ha saldat amb un 5-3 a favor de les mataronines. Ha estat en aquests 8 primer minuts de partit quan Rita Keszthelyi-Nagy, arran del 4-3, ha marcat el gol número 1.000 del CN Mataró femení en competició europea.

La resistència de les gregues ha desaparegut per complet al segon període. El Mataró amb un parcial de 6-1 ha obert un forat en el marcador que l’Ethnikos ha estat incapaç de neutralitzar en la segona meitat del partit.

A la represa ha continuat el domini de les locals, que han aconseguit un nou parcial favorable de 5-2 per sentenciar definitivament el partit, amb un Keszthelyi-Nagy que arribava ja als 5 gols i amb unes Cristina Nogué i Mireia Guiral, 3 gols cadascuna, que no s’han volgut quedar enrere.

L’últim quart, amb tot resolt, i pensant més en la final a quatre, s’ha saldat amb un empat a 2 gols que ha servit per arrodonir el resultat final.

Lliga de Campiones               Fase regular   Jornada 6                   23/03/2024    13.00h

Assolim CN Mataró: Mariona Terré, Sílvia Morell (1), Simone Van de Kraats (2), Mireia Guiral (3), Rita Gurri, Rita Keszthelyi-Nagy (5), Clara Cambray, Cristina Nogué (3), Silvia Avegno, Queralt Bertran (1), Anna Espar (1), Martina Claveria (2) i Carla Sol.

Ethnikos: Eleni Sotirelli, Ariadni Karampetsou (2), Effrosyni Katsimpri, Cecil Turner (1), Eleni Beta, Eirini Ninou (2), Foivi Chatzikyriakaki, Alkistis Benekou, Lena Mihailovic (2), Eleni Kanetidou, Ioli Benekou, Sofia Tornarou (1) i Lydia Mavrota.