Mataró

Victòria als penals i patint d’allò més

El Solar Tradex CN Mataró guanya el CN Rubí (14-13) en la represa de la lliga

per Jordi Rabassa| Compartir

El Solar Tradex CN Mataró ha derrotat el CN Rubí per 14 gols a 13 en un partit que s’ha resolt a la tanda de penals després que el temps reglamentari se saldés amb empat a 11 gols i on ha brillat amb llum pròpia, el nou porter del CN Mataró, el maltès Jake Tanti que ha aturat 3 penes màximes en la recta final del matx.

El CN Mataró ha hagut de fer mans i mànigues per imposar-se a un rival directe a la classificació que, tot i tenir el mateix balanç de 5 victòries i 7 derrotes que els mataronins, sumava 2 punts menys.

El Mataró s’ha situat amb un 2-0 a favor en els primer minuts de joc, però de seguida s’ha pogut comprovar que el partit no seria precisament un passeig per cap dels dos rivals. El primer quart ha finalitzat amb 3-2 per als locals. Un marge d’un gol a favor dels de Víctor González que s’ha mantingut en arribar al descans, tot i que el Rubí s’ha col·locat per davant momentàniament en el marcador arran del 3-4.

En el tercer període el CN Mataró ha arribat a tenir 3 gols d’avantatge gràcies a un parell de  dianes de Tom Weerd però les esperances dels locals d’obrir forat en el marcador han desaparegut de seguida. El Rubí, aconseguia mantenir-se a un gol del mataronins (9-8) en acabar el quart.

En l’últim període Genís Blanch anotava el 10-8. Semblava el cop definitiu dels mataronins per guanyar el partit. El Rubí, amb dos gols marcats per Sergio Fernández i Borja Fenoy capgiraven el marcador, a escassos 3 minuts i mig per a l’acabament. El temps reglamentari ha acabat amb empat a 11 gols.

A la tanda de penals, 5 dels 10 llançaments no s’han convertit en gol, amb una actuació estel·lar del porter local Jake Tanti que n’ha aconseguit aturar tres, inclòs l’últim, de José Julián Loubriel,  que hauria suposat l’empat a 14.

Solar Tradex CN Mataró: Jake Tanti, Ivan Prada, Gerard Gil, Eudald Flaqué (2), Itaru Ura, Marc Rodríguez (1), Oier Aguirre (1), Aniol Martí, Hugo Castro (5), Tom de Weerd (4), Genís Blanch (1), Petar Popovic i Manel Pont.

CN Rubí: Oriol Albacete, Teo Soler, José Julián Loubriel (1), Alejandro Ortiz, Sergi Pina, Javier Carrasco (1), Marc Mejías (1), Rui Manuel Martins (4), Sergio Fernández (3), Borja Fenoy (3), Georgii Kuznetsov, Iu Pina i Martí Sabaté

Àrbitres: Àlex Ortega Pacheco, Antoni Ollé Dorca, Jaume Teixidó Bermúdez

Evolució del marcador: 1-0, 2-0, 2-1, 3-1, 3-2 / 3-3, 3-4, 4-4, 5-4, 5-5, 6-5 / 7-5, 8-5, 8-6, 9-6, 9-7, 9-8 / 10-8, 10-9, 10-10, 10-11, 11-11 / 12-11, 12-12, 13-12, 13-13 i 14-13