logo
profile

esports Mataró

Viatge curt a la Copa de la Reina

El Lidergrip CH Mataró cau als quarts de final de la Copa de la Reina. Ho fa contra el Palau de Plegamans, que ha acabat aixecant el guardó

per Francesc Andrés| Compartir

El somni de la Copa de la Reina acaba ben d'hora pel Lidergrip CH Mataró. Les mataronines, conscients que davant tenien un dels grans favorits, van plantar cara durant la primera part, on van mantenir durant molts minuts la diferència mínima d'1 a 0.

Un dels moments culminants del partit, però, arribaria a vuit minuts del descans. El Palau de Plegamans, amb dos gols en tan sols cinc segons de diferència, Anna Casaramona i Carla Fontdeglòria, deixaven en escac a les mataronines.

A la represa, el Lidergrip reaccionava amb la voluntat de tornar dins del partit. Mar Parés situava un 3 a 1 que volia apropar un i altre equip. Tres minuts és el que va durar. Amb el 4 a 1, es van deixar els darrers dos gols pels últims quatre minuts. El segon de Parés i el definitiu 5 a 2, a minut i mig per acabar. Escac i mat a les opcions d'arribar a semifinals.