logo
profile

esports Mataró

Una gran remuntada que serveix per molt poc

El Solar Tradex CN Mataró capgira un 2-6 en contra però es veu superat per l’Echeyde Tenerife a la tanda de penals (17-18)

per Jordi Rabassa /( Martí Cebrià| Compartir

El Solar Tradex CN Mataró s’ha hagut de conformar amb sumar un sol punt en l’últim partit de la fase regular que l’ha enfrontat aquest dissabte a l’Echeyde Tenerife. El conjunt canari ha sorprès els locals en la primera meitat del matx i ha arribat al descans amb un clar avantatge al seu favor de 2 gols a 6 després de sengles parcials de 1-2 i 1-4 en els dos primers quarts.

Per acabar-ho d’adobar Gerard Gil ha fallat un penal al començament del tercer període -el segon després d’un altra errada d’Eudald Falqué en el primer quart- que feia presagiar que avui no seria precisament el dia per als jugador de Víctor González.

Tot ha canviat a partir dels últims dos minuts i mig d’aquest tercer quart quan dos gols, pràcticament seguits, de Genís Blanch i de Gerard Gil, han situat el 4-6 en el marcador abans d’arribar a l’últim quart.

La incipient reacció local ha tingut la seva corresponent continuïtat en els últims 8 minuts de partit. Dos gols de Marc Rodríguez i dos més, marcats per Tom de Weerd i Oier Aguirre, aquest a 2.28 del final del partit, col·locaven el Mataró a un pas de la victòria. Però l’Echeyde encara no havia dit l’última paraula. Molthen primer i després Albert Español, jugador-entrenador de l’equip canari,  s’encarregaven d’empatar a 8, a 14 segons de la conclusió.

El partit s’ha decidit a la tanda de penals i concretament arran d’una pena màxima no transformada per Hugo Castro i que, a la llarga, ha estat decisiva.

Solar Tradex CN Mataró: Jake Tanti, Daniel Patchaliev (3), Gerard Gil (4), Eudald Flaqué (2), Ivan Prada, Marc Rodríguez (2), Oier Aguirre (3), Aniol Martí, Hugo Castro (1), Tom de Weerd (1), Genís Blanch (1), Peta Popovic i Manel Pont. Entrenador: Víctor González.

Echeyde Tenerife: Diego Hernán Malnero, Ashworth Gene Molthen (4), Alejandro Andión (3), Pablo Díaz (1), Iker González (2), Pol Sánchez, Mees Keuning (1), Albert Español (4), Diego Armando Mercado (1), Marc Salvador (2), Ferran Soriano, Ignacio Aaran Gutiérrez i Ahmad Pérez. Entrenador: Albert Español.

Àrbitres: Àlex Ortega Pacheco, Gaspar Ventura Meseguer i Sergio Jiménez Turnes

Parcials: 1-2, 1-4, 2-0, 4-2 i 9-10 a la tanda de penals