logo
profile

esports Sabadell

Un CN Sabadell implacable derrota l’Assolim CN Mataró i l’elimina de la Copa de la Reina

Un parcial de 0-3 en contra en el tercer quart deixa les de Dani Ballart sense opcions

per Jordi Rabassa| Compartir

Després de la brillant victòria de la setmana passada en partit de lliga, l’Assolim CN Mataró afrontava la semifinal contra el Sabadell amb un moderat optimisme. La imatge que va oferir divendres contra el Catalunya, semblava indicar que l’equip havia recuperat les bones sensacions.

I certament ha estat així durant la primera part del partit. Després d’un teva meva vibrant en el primer quart, que s’ha saldat amb un empat a 3 gols, amb un Mataró sempre per davant en el marcador, les expectatives semblava que s’estaven complint.

Per acabar-ho d’adobar, l’equip ha superat un moment de crisi en el segon període quan el Sabadell s’ha col·locat amb un 3-4 al seu favor. Tres gols seguits, dos d’ells de Cristina Nogué i un de Rita Keszthelyi-Nagy han permès el Mataró adquirir, momentàniament, un avantatge de dos gols (6-4) a 40 segons del descans. Ha estat el moment més dolç de les mataronines. Paula Leiton a 17 segons, ha escurçat diferències.

Un gol que ha estat el preludi del que vindria després, quan el Sabadell li ha endossat un claríssim parcial de 0-3 en el tercer quart, que han deixat tocat i de quina manera un Mataró que havia de neutralitzar un 6-8 en contra en els últims 8 minuts.

I certament la reacció ha arribat. Traient forces d’allà no n’hi havia, l’Assolim ha aconseguit empatar a 8 amb gols de Van de Kraats i d’Anni Espar. Però tot plegat ha estat el cant de cigne de l’equip mataroní. El Sabadell, ha posat la directa i amb Maica García, Judith Forca i Catharina Van der Sloot com a grans referents en atac, ha aconseguit endur-se el partit amb un avantatge (9-13) potser excessiu a la vista dels mèrits dels dos equips.

Assolim CN Mataró: Mariona Terré, Sílvia Morell, Simone Van de Kraats (1), Mireia Guiral, Vivian Leonie Sevenich, Rita Keszthelyi-Nagy (3), Clara Cambray, Cristina Nogué (2), Silvia Avegno (1), Queralt Bertran, Anna Espar (2), Martina Claveria i Carla Solà.

Astralpool CN Sabadell: Laura Ester, Matilde Ortiz, Paula Leiton (1), Catharina Van der Sloot (3), Maartje Keuning (1), Irene Casado, Sofia Giustini, Maica García (1), Judith Fora (3), Bea Ortiz (4), Ona Jurado, Irene González i Mar Carrasco.

Àrbitres: David Gómez Pordomingo, Marta Cabanas Pegado, Roberto Cerezo Crespo i Ruperto Sánchez Burguillos.

Parcials: 3-3, 3-2, 0-3 i 3-5

Evolució del marcador: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3 / 3-4, 4-4, 5-4, 6-4, 6-5 / 6-6, 6-7, 6-8/ 7-8, 8-8, 8-9, 8-10, 9-10, 9-11, 9-12 i 9-13.