logo
profile

esports Mataró

Última golejada abans del tram decisiu de la lliga

L’Assolim CN Mataró guanya clarament el CN Rubí (20-3) en un partit del tot intranscendent

per Jordi Rabassa / Martí Cebrià| Compartir

Últim partit de la fase regular a la piscina Joan Serra, del tot intranscendent malgrat que, sobre el paper, tant l’Assolim CN Mataró com el CN Rubí, tenien possibilitats matemàtiques,  de pujar un lloc a la classificació i per tant, millorar la seva posició amb vista als play-offs de final de temporada. Unes possibilitats tan remotes i tan poc probables que fregaven l’impossible.

La història del matx s’ha ajustat al guió previst. Superioritat abassegadora de l’Assolim CN Mataró que ja, d’entrada, ha golejat en el primer quart que s’ha saldat amb un clar 8-2, liderat per una Silvia Avegno, en estat de gràcia, que ha marcat tres gols seguits i una infal·lible Rita Keszthelyi-Nagy autora de 3 gols en aquest primer període, dels 5 que ha marcat en tot el partit. Judit Prados i Elena Vesperinas han estat les autores dels 2 gols del Rubí en aquest primer tram del partit.

Al segon quart, nova exhibició de les mataronines amb una Simone Van de Kraats que, amb tres dianes al llarg del matx,  s’ha afegit al festival de gols.

Si el 12-3 al descans ja era un resultat prou contundent, l’Assolim CN Mataró, que no ha aixecat mai el peu de l’accelerador, s’ha encarregat d’eixamplar-lo encara més amb un espectacular parcial de 6-0. Només en l’últim període, les locals s’han relaxat un xic i s’han imposat, nomès, per 2 gols a 0 i així arrodonir el 20-3 final.

Dimecres que ve, dia 22, a la Joan Serra, a partir de les 6 de la tarda, primer partit de les semifinals del play-off al títol contra el CN Sabadell.

Assolim CN Mataró: Mariona Terré, Sílvia Morell, Simone Van de Kraats (3), Mireia Guiral, Vivian Leonie Sevenich (1), Rita Keszthelyi-Nagy (5), Clara Cambray (3), Rita Gurri, Silvia Avegno (4), Queralt Bertran (2), Anna Espar (2), Martina Claveria i Cara Solà. Entrenador: Dani Ballart

CN RubÍ: Irene Costa, Elena Vesperinas (1), Luna Vara, Maria Martins, Noa Montero, Alba Rodríguez, Laia Rion, Claudia Moreno, Raquel Prieto (1), Judith Prados (1), Marta Ungría, Erika A. Lapusan i Maria Nogueira. Entrenador: Karlos Ligero

Àrbitres: Aristonico Ortega Andreu, Borja Marcos Rodero i Rosa Rodríguez Pastor

Parcials: 8-2, 4-1, 6-0 i 2-0