logo
profile

esports Vilassar de Mar

Tota història té un final

El Vilassar de Mar desperta del somni en caure a la primera ronda del play-off tot i vèncer el seu rival; 2-1 al marcador, però 2-4 al global

per Héctor March| Compartir

Fins aquí la temporada d’ensomni per la UE Vilassar de Mar. En un camp tenyit de vermell-i-blanc i una atmosfera que donava motius per creure en la remuntada, finalment l’equip s’acomiada de la temporada del Centenari molt a prop del que hagués sigut una fita històrica al futbol català. El Badalona s’imposa al marcador global en l'eliminatòria de playoff d'ascens a la 2RFEF. L’efectivitat escapolada clau per veure’s les cares amb l’Hospitalet la següent fase.

Després d’un minut de silenci sentit, per la pèrdua de Jaume Borotau, començava la tornada del play-off d’ascens. No hi ha hagut temps a veure les millors opcions vilassarenques quan ha arribat l’únic gol badaloní. Alex Baño, segurament en l’únic error greu de tota la temporada, provocava la pèrdua com a últim home i sense traves, Dani Homet transformava pels d’Albadalejo. El Xevi Ramon tenia pocs motius per fer-ho, però ha continuat creient en la remuntada, i això s’ha transmès als jugadors. A partir d’aquí, ha començat el vendaval vilassarenc.

Primer seria Reche, a la sortida d’un córner votat per Monterde, però desbaratada per un avió anomenat Craviotto. El porter escapolat ha tornat a ser un malson com ho va ser al partit d’anada. Un altre cop Reche ocasions més endavant, però un altre cop Craviotto posant el cadenat. Baño s’ha redimit del seu error amb una de les seves. Aturada insòlita evitant el que hagués suposat la sentència. Ha fregat el gol el Vilassar amb ocasions a pilota parada i també amb una gran aproximació d’Aleix.

I la recompensa ha arribat. A la vora del descans, Monterde que estava il·luminat ha servit a un Junior que l’ha col·locat a l’escaire (1-1) i ha fet somiar a tot el municipi. Només hi havia un equip sobre el camp, que prop ha estat del gol al descompte del primer temps. L’ha hagut de treure un defensor ja que Craviotto no podia amb tanta feina. Final del primer temps amb empat i el Vilassar de Mar continuava necessitant tres gols per remuntar.

Durant el descans, la UE Vilassar de Mar continuava de celebració amb els ascensos de tres equips de futbol base. Un equip aleví, un infantil i un cadet. Aquests dos últims a la màxima categoria, la Divisió d'Honor. Una mostra més del perquè l'entitat vermella-i-blanca és la gran representant avui dia de la comarca en clau futbol.

Deu minuts després de la represa Bocardo ha fet creure a l’afició marinera. El 2-1 ha arribat després d’una gran jugada combinativa. L’extrem des de la línia de fons l’ha ficat per l’únic forat que havia deixat descobert Craviotto. Abans però, el Vilassar ha pogut acomiadar-se del miracle en una polèmica falta de Junior on ha especulat amb l’expulsió.

Però de mica en mica, amb els canvis d’Albadalejo el partit s’ha anestessiat fins a tal punt que no s’han pogut veure grans ocasions perquè el Xevi Ramon pogués tornar a cantar gol. El Badalona ja es veia a dins. Alhagi ha sigut l’últim a intentar-ho i a errar el seu remat.

Final del partit i el Vilassar de Mar diu adeu a una de les millors temporades dels seus 100 anys d’història.

Per la banda escapolada, tornaran a jugar la setmana que ve al seu estadi per a la visita de l’Hospitalet que ha pogut superar el Prat en el seu aparellament. La tornada serà a Llobregat en una fase de promoció on els riberencs parteixen amb l’etiqueta de preferit per encarar l’última ronda d’ascens a Segona Federació.