logo
profile

esports Vilassar de Mar

Set i partit vilassarenc

El Vilassar de Mar passa per sobre l'Escala amb un contudent 6-2 en un dels millors partits de la temporada

per Héctor March| Compartir

Set i partit pel Vilassar de Mar. 6-2 al Xevi Ramon davant l'Escala que deixa a uns molt mal parats i als altres, els reafirma a la tercera posició. L'equip d'Alberto Aybar passa per un dels millors moments de la temporada. A més, l'equip recuperarà tots els seus efectius per les següents jornades.

I atenció perquè el partit el començaria guanyant els de l'Alt Empordà. Error a la sortida de pilota per part dels vilassarencs que aprofitava Eric Pimentel. Però a partir d'allà el Vilassar ha tret la millor versió de la temporada i ha empatat Adri Garcia en una jugada assajada. I abans del descans, Esteve Monterde feia un dels gols de l'any. Xut des de casa seva que treia les teranyines de la porteria de Ferreti. Abans d'aquest gol, Adai Benítez seria expulsat per protestar al col·legiat.

A la segona part els d'Alberto Aybar en volien encara més. Reche seria el següent en marcar a la sortida d'un córner. Els canvis donarien els seus fruits amb el gol d'Aleix Díaz, jugador amb el qual l'entrenador es treu el barret. Sergi Casals faria la maneta abans d'una jugada combinada que enamorava a l'afició. Abans del sisè, Xavi Aparicio tindria temps per clavar un míssil on Alex Baño no arribava. I Júnior posava la cirereta a un partit absolutament fascinant.

Tot i la derrota l'Escala es manté a 5 punts de la zona de la mort. Els d'Adai Benítez tornaran a jugar de visitants per la visita del Vilafranca. I pel que fa al conjunt vilassarenc, la situació és absolutament immillorable. 3 victòries consecutives per posar-se a 6 del màxim perseguidor del play-off. La pròxima visita serà clau. L'Hospitalet en un tram delicat, haurà de rebre la revelació de la lliga.