esports Mataró

Repartiment de punts, un més, al Centenari

Empat a 1 entre Mataró i Banyoles que no acaba de convèncer a Mario López

per Héctor March| Compartir

El CE Mataró torna a empatar i retalla una mica més la distància de la salvació. Des del 3 de desembre que els groc-i-negres no perden, però també és cert que només han pogut sumar 1 vegada els 3 punts des d’aquesta data. L’entrenador fa aquesta valoració de sumar empat en empat.

Mario López, entrenador CE Mataró: "En l'anàlisi del resultat no podem estar contents perquè a la posició que estem a la lliga, sumar d'un en un, no porta massa res. I després l'anàlisi del joc estic molt content. L'equip demostra cada dia una millora molt gran, sobretot amb pilota. Molt content pel treball, però no pel resultat.

En qualsevol cas, són punts molt positius per sortir de la mala dinàmica.

Aquest cop, 1-1 a casa enfront del Banyoles en un partit que es resumeix en la primera mitja hora. Els visitants obrien la llauna a la primera gran ocasió. Minut 3 i el Mataró ja es trobaven per sota del marcador.  Més endavant, al 16, penal favorable al Mataró, però el jugador entrenador l’enviaria a la fusta. La bona notícia era que el rival jugaria amb 10 la resta del matx. I rèplica a l’àrea contrària. Penal pel Banyoles i aturat per Roura, però els mataronins no perdien un home de camp. Ho aprofitava el Mataró i Jordi Mola faria l’empat.

La resta serien ocasions sense grans ensurts ni per maresmencs, ni pels del Pla de l’Estany.

La setmana que ve, la Primera Catalana descansarà. I la següent jornada serà el 18 d’aquest mes. Un altre cop a casa per la visita del Tossa.