logo
profile

esports Mataró

Remuntada èpica de l’Homs UE Mataró davant el BF Leon

És la quarta victòria seguida de les mataronines que ocupen el 8è lloc a la classificació

per Héctor March| Compartir

Les mataronines capgiren un desavantatge de 10 punts i arrassen al rival amb un contundent 67-55, més 12 punts de diferencia final. I és que els triples que no han entrat a la primera part, s’han vist a la segona. També els errors comesos a la primera part, han desaparegut mentre que el rival també ha baixat la intensitat.

Toni Saez, entrenador Homs UE Mataró: No hem estat centrades 100% a la primera part. A partir del descans hem donat el doble d'esforç. Ens estaven guanyant amb allò que sabíem que anaven a fer. Però després ens ho hem cregut. Ens ha ajudat la dinàmica guanyadora de la qual veníem i ho hem tret endavant.

En definitiva, victòria merescuda per les mataronines. Amb la derrota de les lleoneses, el Coruña passa a ser el tercer de la classificació, que serà el pròxim rival pel Mataró, després d’aquest Mataró 67, Leon 55.