logo
profile

esports Mataró

Primer match ball a la butxaca

El CH Mataró segueix viu una setmana més: era el repte i pocs hi creien, però els mataronins han demostrat que lluitaran fins el final

per F. Andrés| Compartir

El primer match ball pel CH Mataró surt cara. I això que semblava que la moneda tenia, tan sols, dues creus. Els mataronins havien de guanyar a l'Igualada i esperar una derrota del Girona. Dit i fet.

I això que les coses no van començar precisament bé. L'Igualada marxava a vestidors guanyant per 0 a 2, gràcies als gols de Nil Cervera al minut 14 i 19.

Joan Carles Vadillo, entrenador CH Mataró: "Un bon inici de partit. Després la segona meitat de la primera part ens ha costat. Ens ha entrat un bloc interior que ens ha fet mal un parell de vegades, ens hem tirat enrere i hem patit. Però a la segona part hem fet una passa endavant. Hem trobat porteria, hem trobat encert que molts dies no hi havia manera. Al final hem tirat el partit endavant.

Quan semblava que el relat del marcador seria el mateix de les darreres jornades, Marc Ollé feia el primer als dos de la represa. I Oriol Lladó, set minuts més tard, feia l'empat. El Mataró ja havia canviat la dinàmica i no hi havia marxa enrere. Lluc Vila feia el 3 a 2 als 11 minuts d'acabar.

Els mataronins van fer mans i mànigues per mantenir el resultat, però a dos minuts del final penal a favor de l'Igualada. Un gol, que d'entrar, suposava el descens matemàtic. Cervera, però, fallava el tir i l'opció del seu hat-trick i el Mataró, a la darrera acció, sentenciaria el duel amb el definitiu 4 a 2.

Amb aquest resultat, es trenca amb la ratxa de 14 derrotes seguides i de 15 jornades sense guanyar.

Joan Carles Vadillo: "Crec que els nanos s'ho mereixen. Perdre molts partits i donar sempre la cara comporta un desgast que l'han portat d'una manera molt digne. Sempre intentant-ho i provant-ho amb una bona actitud. Però de tant en tant necessites recompenses i jo crec que ja tocava i ens ho mereixíem.

Ara el Mataró s'ha guanyat el dret de defensar la seva plaça contra el seu principal rival. D'aquí dos dissabtes, segon match ball a Girona.