logo
profile

esports Mataró

Nova derrota contundent del Talenom Boet Mataró (80-57)

L'Alcobendas va ser molt superior a les mataronines en un partit que es va decidir a la primera part

per Àlex Andrés| Compartir

El Talenom Boet Mataró va ser molt inofensiu en defensa. Cistelles fàcils, poca intensitat i falta de ritme; un còctel de penalitzacions que donaria com a resultat un parcial de 27-12 en el primer quart, i de 23-9 en el segon.

A la represa, les d’Enric Cervera tenien com a objectiu capgirar la dinàmica per acabar amb bones sensacions. De fet, el pas per vestuaris va afavorir la imatge que havia donat el conjunta mataroní a la primera meitat. Parcial de 10-22 per retallar distàncies i tornar a entrar en l’enfrontament.

En el darrer període, però, l’Alcobendas va fer valer el seu potencial per sentenciar el matx amb el definitiu 80-57. D’aquesta manera el Talenom Boet Mataró encadena 9 derrotes consecutives i està a 3 victòries d’una permanència, que a hores d’ara, sembla una utopia.