logo
profile

esports Mataró

L’Homs UE Mataró no pot evitar la 11a victòria consecutiva del Miralvalle (46-60)

Un parcial de 7-23 en el segon quart, condemna les jugadores de Toni Sáez

per Jordi Rabassa| Compartir

No ho tenia gens fàcil l’Homs UE Mataró aquesta tarda de dissabte amb vista al partit que l’enfrontava al Miralvalle Plasencia. L’equip extremeny, segon classificat amb només dues derrotes en tota la temporada, visitava el Josep Mora, amb una targeta de presentació prou intimidatòria: feia 10 jornades consecutives que no sabia el que és perdre un partit, la millor ratxa dels equips enquadrats en el grup A de la Lliga Femenina 2.

La teòrica superioritat del Plasencia no s’ha vist per res durant el primer període. L’Homs UE Mataró, no solament ha plantat cara, sinó que ha anat per davant en el marcador en tot moment. Fins i tot ha aconseguit arribar a tenir 6 punts d’avantatge a falta de poc més d’un minut per acabar el primer quart, que s’ha saldat amb un 17-13 favorable a les unionistes.

En el segon període, el partit ha tornat a l’argument més previsible abans del salt inicial. A 7.10 del descans, el Miralvalle Plasencia ja havia capgirat la situació i passava a comandar el marcador amb un clar 19-25 al seu favor, un marge de 6 punts que, en arribar a la mitja part, s’havien convertit en 12 (24-36). El parcial d’aquest segon quart (7-23) ha estat prou contundent.

L’Homs ha sabut reaccionar tímidament a la represa. Un parcial de 13-11 li ha servit per col·locar-se a 10 punts de les extremenyes. Un marge considerable però no tot estava perdut per a les jugadores de Toni Sáez.

En l’últim quart, el Miralvalle Plasencia ha fet gala de la seva qualitat. Sense fer més esforços dels necessaris s’ha limitat a fer passar el temps i a conservar l’avantatge que havia acumulat fins aleshores. L’excés de confiança ha estat a punt però, de fer-li una mala passada en algun moment.  I és que l’Homs ha fet mans i mànigues per escurçar distàncies en el marcador. De fet, a 5 minuts del final només perdia de 8 (42-50). Però la incipient remuntada mataronina s’ha quedat aquí. Al final l’equip extremeny ha acabat guanyant el partit i ha sumat la seva onzena victòria consecutiva (46-60).

Homs UE Mataró: Marta Arbizu (9), Laura Arias (3), Blanca Chasco (5), Àngels Farré (3), Marta Oliver (2), Mireia Poyato (6), Lucía Serrano (2), Ariadna Talaverón (4), Paula Tutusaus (9), Vanesa Verbo (3), Jana Nogués  i Èlia Rodríguez.

Miralvalle Plasencia: Eva de Meyer (2), Ana Flores (5), Courtney Shaw (9), Maira de Andrade (11), Ángela Jiménez (12), Cristina Lázaro (12), Alicia Morales (5), Ana Moyano (1) i María Romero (3)

Àrbitres: Pablo Tena González i Marc Ruiz Montané

Parcials: 17-13, 7-23, 13-11 i 9-13