esports Mataró

L’Homs UE Mataró no pot culminar la remuntada contra el Cortegada (53-62)

Un parcial de 1-13 en els primers 5 minuts, la clau del partit

per Jordi Rabassa| Compartir

Segona derrota consecutiva a casa de l’Homs UE Mataró que s’ha vist superat aquest dissabte pel Cortegada per 53 punts a 62

Els primers minuts han estat un festival de les gallegues. Al cap de 5 minuts de joc ja dominaven en el marcador per un abassegador 1-13, davant d’un rival que amb prou feines s’apropava amb garanties a la cistella rival. L’equip local però ha anat afinant, de mica en mica, la seva punteria i al final del primer quart perdia només de 7 punts de diferència (10-17).

En el segon quart, la incipient reacció de les jugadores de Toni Sáez ha tingut continuïtat i han aconseguit retallar, momentàniament l’avantatge del rival fins al 5 punts (22-27). Les gallegues però, han posat una marxa més i al descans llarg guanyaven de 11 punts (26-37).

A la represa, l’Homs UE Mataró ha deixat clar que no es pensava rendir. La història s’ha tornat a repetir. Nova embranzida de les locals que se situaven novament a 5 punts de del rival (41-46) però quan estaven a punt d’atrapar-lo en el marcador, el Cortegada se’ls ha tornat a escapar (43-51).

L’últim període començava amb un avantatge de 8 punts per al conjunt de Vilagarcía de Arousa. Un marge respectable però per res decisiu.  I així ha estat. L’equip mataroní ha aconseguit situar-se a només 2 punts del rival (50-52) a 5.16 del final.

Però tal com ha passat en els períodes anteriors, el Cortegada ha sabut gestionar amb ofici la recta final del partit, davant d’un Homs UE Mataró al qual li ha faltat acabar de rematar la remuntada.

Homs UE Mataró: Vanesa Verbo, Jana Nogués, Àngels Farré, Laura Arias, Lucía Serrano, Mireia Poyato, Martar Oliver, Paula Tutusaus, Marta Arbizu, Blanca Chasco i Ariadna Talaverón

AD Cortegada: Katiana Benítez, Lauren Francesca Loven, Aleksandra Stojanovska, Lorena Castro, Marta Sanmartín, Ángela Coello, Iria Losada, Blanca Manivesa, Ángela González, Diaw Absatou i Nerea Arambarri

Árbitres: Marc García Santos i Bernat Verdejo Fernández

Parcials:  10-17, 16-20, 17-14 i 10-11