logo
profile

esports Mataró

L'Homs UE Mataró competeix a l'equip més en forma de la lliga

Derrota a domicili per 90-81 enfront del CB Prat, que suma 7 victòries consecutives

per Francesc Andrés| Compartir

L'Homs UE Mataró cau a la pista del Prat per 90 a 81. Els grocs visitaven els tercers classificats, que ràpidament demostraven el seu potencial.

Així ho marca el 33 a 17 del primer parcial. Dels 16 punts de desavantatge, els mataronins en retallarien 11 abans d'entrar a vestidors. 5 punts de marge que deixaven opcions a remuntar al tercer quart. Però els locals, compensarien el mal tram anterior amb solvència, començant l'últim quart 10 punts per sobre.

La Unió no va poder aprofitar el gran partit de Joelvin Cabrera, autor de 22 punts i 25 de valoració, per mirar de remuntar el duel.