logo
profile

esports Mataró

L’Assolim Mataró empata amb el CN Sant Andreu i no assalta el liderat

El primer lloc encreuaria les barcelonines amb el Terrrassa i l’Assolim Mataró i l’Astralpool Sabadell es jugarien l’altra plaça a la final

per Oriol Debat| Compartir

L'Assolim CN Mataró empata i guanya un punt més als penals davant el CN Sant Andreu, un resultat insuficient per aconseguir el primer lloc a la classificació de la lliga regular de la lliga femenina de waterpolo.

La igualtat ja s'ha fet evident al primer quart que ha acabat amb empat a 1, amb gols de Ruiz i Van de Kraats. Les andreuenques han remuntat al segon quart tot i que, en conjunt, el partit ha anat agafat durant els dos primers quarts. Cristina Nogué ha empatat a 3, però el Sant Andreu s'ha tornat a avançar Shuicht. Al tercer quart el Sant Andreu ha mantingut i fins i tot eixamplat l'avantatge, 5 a 7, en una última jugada del tercer període han pogut retallar distàncies, però la superioritat no ha acabat en gol.

L'esquerrana Simone Van de Kraats no ha tingut el seu millor dia de cara a porteria. Malgrat tot, a l'últim quart la mateixa Van de Kraats ha retallat distàncies després fallar un penal, però el Sant Andreu ha tornat a marxar de 2. Tot seguit Rita Keshtely tornat a situar les del centre a un gol, 6 a 7. Finalment, s'ha aconseguit el definitiu empat a 8 a 2 segons del final per part de la mateixa Van de Kraats.

Amb el format actual l'empat ha repartit un punt per a cadascun dels equips i en els penals Mataró s'ha imposat sumant un altre punt.

Amb el format actual l'empat ha repartit un punt per a cadascun dels equips i en els penals Mataró s'ha imposat sumant un altre punt. Al final hem pogut salvar la situació i ens mantenim amb opcions d'acabar la lliga, en primer lloc, l'equip no ha tingut la fluïdesa habitual ofensivament tot i que defensivament hem estat bé, Dani Ballart, entrenador Assolim CN Mataró

El CN Sant Andreu manté el primer lloc a la classificació, un punt per sobre de l'Assolim. El primer lloc encreuaria les barcelonines amb el Terrrassa al play-off i l'Assolim Mataró i l'Astralpool Sabadell es jugarien l'altra plaça a la final.