logo
profile

esports Mataró

L'Assolim Mataró colpeja primer en les semis del playoff de lliga

L'equip femení del Centre Natació Mataró s'imposa per 13 a 12 al CN Sabadell en un partit marcat per la igualtat

per Oriol Debat| Compartir

Tal com es preveia,  el primer partit de semifinals del play-off pel títol de lliga entre Assolim Mataró i AstralPool Sabadell ha suposat un bon partit de waterpolo que ja ha acabat amb 4 gols a 4 al primer quart.

La igualtat s'ha mantingut al segon quart fins que s'ha trencat amb el 8 a 6, amb gols de Sílvia Morell i Rita Keshtely. També Morell feia el 9 a 6 a l'inici del 3r quart, l'esquerrana ha fet 3 gols en una posició de finalització permutada amb Simone Van de Kraats. Una diferència que s'ha mantingut fins l'últim quart on s'ha arribat amb el 12 a 10 favorable a l'Assolim.

El Sabadell ha continuat retallant fent tornar la igualtat del principi del partit. Bea Ortiz situava el 13-12 poc abans de 2 minuts pel final, però l'Assolim ha resistit. Victòria de les mataronines han fet valer el factor piscina que els donarà dos partits a casa al complex Joan Serra a l'aire lliure i on han guanyat diverses vegades l'equip vallesà.

Rita Keshtely amb 3 gols ha esat una de les jugadores detacades del partit. El segon partit es jugarà divendres a les 7 a Sabadell a la piscina de Can Llong.