Les de Dani Ballart s’imposen clarament al CN Catalunya (7-25)

per Jordi Rabassa| Compartir

L’Assolim CN Mataró ha reprès la competició de lliga amb una nova exhibició en
derrotar de manera clara i contundent el CN Catalunya per 7 gols a 25. L’equip
mataroní ha deixat el partit vist per sentència al primer quart amb un espectacular
parcial de 0-8.

En el segon període, el Catalunya ha reaccionat lleument i ha aconseguit marcar-li 5
gols a l’equip de Dani Ballart. Un parcial de 5-5 que ha permès el Mataró mantenir el
seu avantatge de 8 gols.

A la represa, nova embranzida de l’Assolim. Parcial de 1-6 amb 4 gols en 8 minuts de
Rita Keszthelyi-Nagy que n’ha acabat marcant un total de 5 al final del partit.
En l’últim quart, un altre parcial de 1-6 favorable a les mataronines que han acabat
sumant una altra victòria que fa que conservin la segona posició a la classificació, amb
3 punts menys que el líder, el CN Sant Andreu.

A la mateixa hora s’ha jugat el partit Sabadell-Sant Feliu que s’ha saldat amb la victòria de les vallesanes per 16 gols a 9.

CN Catalunya: Cassidy Bell, Clara Díaz, Georgina Bellido (1), Berta Pascual, Giorgia
Gallinato (1), Milena Guzmán, Susana Díaz (2), Alba Inglavaga, Ona Tarriño (1), María
Martínez (1), Júlia Frigola (1), Marta Madre i Hajar Pérez.

Assolim CN Mataró: Mariona Terré, Sílvia Morell (2), Simone Van de Kraats (2), Mireia
Guiral (4), Vivian Leonie Sevenich (2), Rita Keszthelyi-Nagy (5), Clara Cambray (1),
Cristina Nogué, Silvia Avegno (2), Queralt Bertran (2), Anna Espar (3), Martina Claveria