logo
profile

esports Barcelona

L’Assolim CN Mataró perd contra l’Olympiacos (16-12) i no serà a la final

Diumenge, a partir de les 12, s’enfrontarà al CN Sant Andreu en la disputa pel tercer lloc

per Jordi Rabassa| Compartir

L’Assolim CN Mataró no serà a la final de l’edició d’enguany de la Lliga de Campiones després de perdre, contra l’Olympiacos per 16 gols a 12 en la segona semifinal de la competició disputada, aquest dissabte, a la piscina de la Nova Escullera.

El primer quart s’ha saldat amb un empat a dos, gràcies a un parell de dianes de Simone Van de Kraats que han neutralitzat els dos gols de l’equip grec, marcats per Eleftheriadou i Vasiliki Plevritou.

En el segon període, ha continuat la igualtat que havia definit el primer quart, això sí  amb un Mataró que assumia la iniciativa en el marcador. Nogué marcava el 2-3. Siouti i Nikoleta Eleftheriadou, autora de 7 gols al llarg de partit, posaven novament les gregues per davant en el marcador però, de seguida, Queralt Bertran, Anni Espar i Rita Keszthelyi-Nagy s’encarregaven de col·locar un 4-6 en l’electrònic que feia presagiar el millor per al quadre mataroní. Al descans llarg s’hi arribava amb un mínim avantatge de l’Assolim (5-6).

Però el partit s’ha complicat i de quina manera per a les jugadores de Dani Ballart en el tercer període. Si bé és cert que s’han posat per davant un parell de vegades amb el 6-7 i el 7-8, un parcial de 4-0 ha permès l’Olympiacos obrir una escletxa en el marcador que, a la llarga, ha decidit el partit. El resultat de 11-8 al final del quart, ha pesat d’allò més.

En els últims vuit minuts, l’Assolim ha intentat retallar distàncies però només amb el 11-9 inicial, ha fet la sensació que l’equip mataroní podria capgirar la situació. Les gregues s’han situat dues vegades, arran del 14-9 i del 15-10, amb 5 gols de d’avantatge. Un marge excessiu que el CN Mataró, finalment, no ha pogut neutralitzar.  Demà, a partir de les 12, s’haurà d’enfrontar al CN Sant Andreu en la lluita per al tercer lloc.

Olympiacos SFP: Ioanna Stamatopoulou, Eleftheria Plevritou (1), Ioanna Chydirioti (2), Nikoleta Eleftheriadou (7),  Foteini Tricha (1), Eleni Xenaki, Christina Siouti (3), Margarita Plevritou, Stefania Santa, Vasiliki Plevritou (2), Despoina Drakotou, Maria Myriokefalitaki i Divina Lucia Nigo. Entreador: Dimitrios Kravaritis.

Assolim CN Mataró: Mariona Terré, Sílvia Morell, Simone Van de Kraats (3), Mireia Guiral, Vivian Leonie Sevenich (1), Rita Keszthelyi-Nagy (3), Clara Cambray, Cristina Nogué (2), Silvia Avegno, Queralt Bertran (2), Anna Espar (1), Martina Claveria i Laura Aarts.

Àrbitres: Nora Debreceni (Hongria) i Boris Margeta (Eslovènia)

Evolució del marcador: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2 / 2-3, 3-3, 4-3, 4-4, 4-5 / 4-6, 5-6, 6-6, 6-7, 7-7, 7-8, 8-8, 9-8, 10-8, 11-8 / 11-9, 12-9, 13-9, 14-9, 14-10, 15-10, 15-11, 16-11 i 16-12.