logo
profile

esports Mataró

L’Assolim CN Mataró es passeja contra l’Echeyde Tenerife (21-5)

La victòria del CN Sant Andreu a Can Llong evita que les mataronines assoleixin el lideratge a una jornada del final

per Jordi Rabassa / Martí Cebrià| Compartir

Si el partit del sènior masculí s’ha hagut de resoldre a la tanda de penals i ha mantingut l’emoció fins a l’últim moment, el que enfrontava els equips femenins del CN Mataró i l’Echeyde Tenerife, s’ha resolt de la manera més previsible del món. És a dir amb una victòria contundent de les jugadores que entrena Dani Ballart que, minuts abans de saltar a l’aigua, ja sabien que la victòria del Sant Andreu a la piscina del CN Sabadell les impediria assolir el lideratge de la classificació a una jornada del final i que, per tant, se les hauran de veure, molt probablement, amb  l’Astralpool Sabadell a les semifinals del play-off pel títol, això sí, amb el factor piscina a favor.

El partit ha estat una nova passejada de les mataronins que han deixat molt clares les seves intencions amb un contundent parcial de 5-0 al primer quart amb gols de Morell, Avegno, Guiral, Espar i Cambray.

Al començament del segon quart, les canàries han protagonitzat una lleu reacció que les ha permès col·locar-se amb un 5-2 en contra. Però, de seguida, el corró mataroní ha reprès la marxa. Al descans llarg l’avantatge local arribava als 9 gols (11-2).

A la segona part del partit, i amb l’equip canari rendit a l’evidència, l’Assolim CN Mataró, amb parcials de 5-1 i 5-2, i encapçalat per una gran Sílvia Morell, autora de 6 gols,  ha acabat arrodonint la seva contundet golejada (21-5).

Assolim CN Mataró: Mariona Terré, Sílvia Morell (6), Simone Van de Kraats, Mireia Guiral (2), Vivian Leonie Sevenich (2), Rita Keszthelyi-Nagy (3), Clara Cambray (1), Rita Gurri (1), Silvia Avegno (2), Queralt Bertran (1), Anna Espar (1), Martina Claveria (2) i Carla Solà.

Echeyde Tenerife: Inmaculada Bello, Maria Sagrera, Julia Bennasar, Carla Martín (1), Elena Alcón, Júlia Rodríguez, Natalia Naya (1), Brianna Utas, Jamaica Luis, Helena Dalmases (1), Emily Nicholson (1), María Ramos (1) i Sophia Noble.

Àrbitres: Àlex Ortega Pacheco, Gaspar Ventura Meseguer i Sergio Jiménez Turnes

Parcials: 5-0, 6-2, 5-1 i 5-2