logo
profile

esports Barcelona

L’Assolim CN Mataró, a un pas del títol després de guanyar el Sant Andreu (8-10)

Gran partit en defensa de les de Dani Ballart que sempre han dut la iniciativa

per Oriol Debat/ J.Rabassa| Compartir

L’Asssolim CN Mataró és a un sol pas de guanyar el títol de lliga després de derrotar, aquest dimecres, el CN Sant Andreu en el primer partit del play-off final disputat, a la piscina de Sant Sebastià

Partit impecable de les jugadores de Dani Ballart que gairebé sempre han anat per davant en el marcador davant d’un rival que no ha pogut neutralitzar l’excel·lent defensa de les mataronines. Prova d’això és que el Sant Andreu no han aprofitat cap de les 6 situacions de superioritat de les que ha disposat al llarg del partit.

De fet el Sant Andreu, només s’ha situat una sola vegada per davant en l’electrònic arran del 2-1 poc després del minut 3 del primer quart, període que ha finalitzat amb un 3-5 favorable al Mataró, liderat per una excel·lent Rita Keszthelyi-Nagy, autora de 4 dels 10 gols del seu equip.  En el segon període ha continuat el domini del Mataró que ha arribat a disposar, en tres ocasions, d’un avantatge de 3 gols, arran el 3-6, el 4-7 i el 5-8.

El Sant Andreu però ha reaccionat poc abans del descans i al començament del tercer període. Del 5-8 s’ha passat a un esperançador 7-8. Les barcelonines, amb un parcial de 2-1 en aquest quart,  aconseguien mantenirs-e a un sol gol (7-8) al falta dels últims 8 minuts.

Ha estat en l’últim quart del partit quan l’Assolim CN Mataró ha sabut jugar amb les presses i les angoixes d’un CN Sant Andreu, menys habituat a aquesta mena de partits, tot i la gran temporada realitzada per les jugadores de Javi Aznar. El segon partit, serà divendres a la piscina del complex Joan Serra i Puigdesens, a partir de les  7 del vespre.

CN Sant Andreu: Andrea Lorca, Queralt Anton, Roline Schuijt, Ariadna Ruiz (2), Gisel·la Farré, Nona Pérez, Marina Cordobés (1), Alba Muñoz, Paula Crespí (2), Elena Ruiz (2), Maria Palacios (1), Maria Bogachenko i Martina Terré. Entrenador: Javi Aznar

Assolim CN Mataró: Mariona Terré, Sílvia Morell (2), Simone Van de Kraats (1), Mireia Guiral, Vivian Leonie Sevenich (1), Rita Keszthelyi-Nagy (4), Clara Cambray, Cristina Nogué (1), Silvia Avegno, Queralt Bertran, Anna Espar, Martina Claveria (1) i Carla Solà. Entrenador: Dani Ballart.

Parcials: 3-5, 3-3, 2-1 i 0-1