logo
profile

esports Mataró

El FC Argentona venç per 0-2 el CE Mataró en un derbi pujat de to

Bengales, invasions de camp, insults i agressions entre grups de les dues aficions taquen el partit

per H. March/ O.Debat| Compartir

En un partit amb molta intensitat, els protagonistes del diumenge no han estat només els que trepitjaven els jugadors. El partit ha començat amb retard amb intercanvi de pancartes i crits entre aficions i amb bengales que emboiraven el Centenari.

Les arrels, el sentiment del derbi que enfronta dos municipis veïns a vegades es porta a l'extrem.En conjunt, bengales, invasions de camp, insults i agressions entre grups de les dues aficions taquen el partit.

La primera part ha sigut dominada per un Argentona que no ha mostrat la millor versió. Així ho ha afirmat Rafa Garro després dels 90'.

Rafa Garro, entrenador FC Argentona: "Esperava un millor partit, però potser l'ambient ens ha superat a tots dos equips. No hi ha hagut un gran futbol, però dos plantejaments molt seriosos. Els gols no han sigut jugades gaire maques ni netes, però al final es tracta que la pilota entri, nosaltres l'hem ficat dues vegades i més o menys hem portat el control del partit perquè no ens hem vist gaire amenaçats, la veritat.

Al minut 18 de partit ha arribat la primera diana de la tarda. Kevin Velázquez rebentava la xarxa després d'una jugada enrevessada dins l'àrea mataronina. Amb el 0 a 1, l'Argentona ha continuat controlant el rumb del derbi, però abans de marxar al descans, els locals han millorat i, a pilota parada, han tingut les ocasions més clares.

La segona part ha reprès després d'un descans amb una picabaralla a les portes del camp que no ha anat a més. Una enganxada entre grups de les aficions rivals amb alguna agressió i insults.

El partit s'ha anestesiat i no hi ha hagut clares oportunitats fins que de nou l'Argentona ha colpejat i matat les esperances groc-i-negres. Ha sigut Barga qui l'ha enviat a la seva pròpia porta quan faltaven 5 minuts pel final. Ha insistit el conjunt de Mario López, però no ha mogut el 0-2 definitiu que marcava el lluminós.

Mario López, entrenador CE Mataró: "La nostra línia de treball continua sent la mateixa. No canvia res. Era un partit que anava de detalls, i de fet, el segon gol no és ni ocasió. És una pilota rebutjada per un jugador nostre, que es desvia i entra quan més a prop estàvem de l'empat. Hem de seguir igual, treballant.

L'Argentona, quan falten 6 jornades de lliga regular, somia en gran. Les esperances estan totes posades en l'anhelat play-off d'ascens. Però fins que les matemàtiques no ho afirmin, continuaran tocant de peus a terra.

Badreddine Dahbi 'Badre', jugador FC Argentona: "Ho tenim a tocar, però fins que no sigui matemàticament no ens hem de deixar anar, perquè de la mateixa manera que portes una bona dinàmica, pots caure en una dolenta. Fins que els números no diguin el contrari, no hem de parar.

Per la banda del Mataró, es continuarà lluitant per la salvació, ho ha afirmat el capità Jordi Mola. A més, el defensor també s'apropava als micròfons de tvmataró per descriure l'afició rival en unes declaracions que no agradaran a la vila.

Jordi Mola, jugador CE Mataró: "Tenim la sort que tenim gent que sempre ens ve a donar suport i a animar. Sobre l'Argentona doncs no és així sincerament, només apareixen quan juguen contra el Mataró.

El derbi del diumenge passarà a la història. Les emocions viscudes al Centenari, malgratmaresme tot, no evitaran que totes dues entitats treballin per portar el futbol el més amunt possible.