logo
profile

esports Mataró

La victòria s'escapa dels dits de l'Homs UE Mataró

Els mataronins han tingut a tocar el triomf, però no han pogut capgirar un fluix tercer quart

per Francesc Andrés| Compartir

L'Homs UE Mataró cedeix a casa una nova derrota per molt pocs punts de diferència. Aquest cop, per 75 a 78 davant del Gran Canaria. El duel ha estat igualat des d'un inici, amb un primer quart visitant i un segon de local. Un fet que els ha dut a vestidors quasi igualats, amb el 32 a 31 al marcador.

A la represa, però, els canaris han fet una molt bona entrada a pista, i no tan sols han remuntat si no que s'han escapat a deu punts de diferència. Una distància que es mantindria fins a dos minuts del final, on els grocs han retallat distàncies fins a situar-se a un punt a manca de 18 segons per acabar. El triple de Marc Traver però no ha entrat, i ha deixat el resultat vist per sentència amb la segona victòria del Gran Canaria fora de les illes.