esports Vilassar de Mar

La UE Vilassar de Mar comença l'any amb victòria

El conjunt maresmenc s'ha imposat al Reus per 2 gols a 1

per Héctor March| Compartir

Partit èpic per estrenar 2024 al Xevi Ramon. 2-1, el resultat final entre Vilassar de Mar i Reus per tancar la quinzena jornada. Pel que fa al partit, quan tot semblava que s'anaven a repartir els punts, Montalban s'elevava per sobre de tots per donar els tres punts als seus i treure-li a un Reus que necessitava sumar.

La primera part ha començat amb la primera diana del partit. Obra d'Aaron Bocardo al rebuig d'una centrada llunyana. Remat fort i potent impossible d'aturar per Álex Verdejo. Els visitants reaccionaven, però les més clares venien dels vermell-i-blancs. No es mouria l'1-0 fins més tard.

Els següents 45 minuts mantenien la tònica de com havien marxat als vestidors. El Reus es faria amb el control del joc i de mica en mica, anul·laria cada cop més el seu rival. El gol vindria en una jugada molt enrevessada dins l'àrea que acabaria convertint Pol Benito a falta de 5 pel final. Però el Xevi Ramon esclataria d'emoció amb el remat d'Alex Montalban que posava el 2-1 definitiu a la vora del xiulet final. Amb aquesta diana el Vilassar de Mar és equip de play-offs.

Tant Vilassar com Reus jugaran la setzena jornada com a locals. Els del Maresme contra el San Cristobal i els del Baix Camp, al Tona.