esports Mataró

La manca d'encert condemna el Mataró Parc Boet

Els taronges cedeixen el triomf per 51 a 74 enfront el Navàs

per Francesc Andrés| Compartir

Derrota del Mataró Parc Boet contra el Navàs per 51 a 74, en un duel on els boetistes han estat lluny del nivell exhibit aquesta temporada.

El primer quart ha estat molt igualat, bo i que els mataronins no han estat del tot fins de cara cistella. Al segon quart, s'han penalitzat més els contactes i els visitants, millor en el tir, han aconseguit arribar a vestidors 25 a 37. El tercer quart no ha millorat la situació.

El Boet no ha estat capaç de trobar l'efectivitat necessària i ha acabat rebent fins a tres tècniques. El 8 a 21 del tercer quart ha estat quasi definitiu, deixant en no res la millora taronja al darrer dels parcials (18-16). Amb aquest resultat, es trenca el bon moment mataroní.