logo
profile

societat Mataró

La gastronomia i l’enologia reuneixen a l’hostaleria mataronina al Vinifica’t 2024

La primera edició de l’esdeveniment organitzat per l’empresa Anma ha obert les portes a petits cellers i a hostelers

per Alba Carlotta| Compartir


Copes penjant i plats a les mans, aquesta és la imatge que ha protagonitzat la primera edició de la Fira Vinifica’t 2024.  El món de l’hostaleria del Maresme i del Vallès Occidental s’ha reunit al Foyer del Tecnocampus a Mataró, per tastar els vins de  de les bodegues com Juvé & Camps, Azpilicueta o Ramón Bilbao.

 

La direcció Comercial d’Hosteleria de l’empresa Anma ha comandat la iniciativa amb l’objectiu de portar una fira habitual de Barcelona a la capital del Maresme.

David Morcillo, director comercial d'Hosteleria Anma: totes les fires que tenen presència es fan a Barcelona, i vam pensar que seria bona idea, amb la potencia d’hostaleria que tenim a Mataró, portar a la ciutat un esdeveniment d’aquest tipus.

Una de les diferències amb les fires barcelonines és que els assistents, tots ells relacionats amb el món de la hostaleria, han pogut gaudir d’una experiència no només vinícola sinó gastronòmica i que ha agradat als participants.

 

Agustí Vilalta, assistent: la veig molt positiva. Hi ha molta diversitat de marques i de bodegues. Si es fa una segona edició, hi tornaré segur.

Jhon Andy Pérez, assistent: per la meva part em sembla molt bé. Es una bona manera d’adquirir més experiència, a més t’ensenya a poder diversificar, conèixer gent nova i tastar diferents vins.

L’assistència en aquesta primera edició ha complert les expectatives, superant la dificultat de treure’ls, entre setmana, del seu lloc de feina habitual.

 

Aquesta fira també ha suposat un impuls a tots aquells cellers petits que tenen la intenció

de fer-se conèixer, on han pogut oferir els seus vins, i explicar els orígens del seu producte.

Eduardo Martínez, celler Torre San Millán: nosaltres som un celler petit, i la sensació que hem tingut ha estat molt bona, ja que parles amb la gent que compra el teu vi i ens ajuda a fer-nos conèixer.

Paulo Huidobro, ambaixador celler Arinzano: considero que és molt important seguir fent esdeveniments d’aquest tipus per a que la gent surti de la seva zona de confort i pugui aprendre de vins, ja que, estem en un país molt vitivinícola però amb un coneixement sobre el tema baix.

Entre copa i copa, ahir al Foyer, ja es parlava de poder repetir l’esdeveniment, tot i això, encara no hi ha res confirmat.

| Compartir

Aquest portal web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari. En utilitzar-lo, accepteu totes les cookies d’acord amb la nostra Política de Cookies.