logo
profile

societat Mataró

Facturació a l’alça dels negocis de l’entorn de la Fira

Tot i mostrar-se satisfets, alguns restauradors detallen que la facturació encara es troba entre un 20 i un 25% per sota respecte a la dels anys previs a la pandèmia.

per Laia Sanmiquel| Compartir


Les atraccions ja estan pràcticament totes desmuntades i la normalitat torna a imposar-se, a poc a poc, a la restauració i negocis dels entorns del Nou Parc Central. Els clients habituals ocupen de nou les terrasses i interiors dels bars i restaurants després de 10 dies frenètics de feina arran de la Fira.  

 

Ramon, propietari del Frankfurt La Canica Azul: La veritat que bé. No ens podem queixar. Són dies que hem d’aprofitar. La fira i Les Santes són dates puntuals que hem d’aprofitar els comerços de la zona. Molta feina però és veritat que els números no han tornat a ser els d’abans de la pandèmia. Les terrasses s’omplen però el tiquet mitjà per taula ha baixat bastant. En el meu cas, la facturació ha baixat entre un 20 i un 25% respecte a la d’abans de la pandèmia.

 

Durant la Fira el perfil de clients canvia. Així ho afirmen els restauradors de la zona a tvmataró. Apunten que és sobretot durant els dies de descomptes a les atraccions quan es mobilitza una clientela més jove.

 

Ramon, propietari del Frankfurt La Canica Azul: És gent que no és només de Mataró. Ve gent de fora de Mataró. Llavors, és un perfil de gent desconeguda que intentem cuidar perquè acabin sent clients nostres. És un perfil no habitual. La clientela habitual, de fet, sol venir menys. Espera la setmana vinent per venir per sopar amb més tranquil·litat. Quan venen els dies dels descomptes del 50%, es fa notar més la presència dels nens.

 

Com cada any, la Fira d’Atraccions ha disposat d’un espai dedicat a la restauració. Aquest s’ha situat al Parc Central vell i en ell s’hi ha instal·lat un total de 8 restaurants.

| Compartir

Aquest portal web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari. En utilitzar-lo, accepteu totes les cookies d’acord amb la nostra Política de Cookies.