esports Mataró

Europa s'allunya

El Lidregrip CH Mataró cau a la pista del Cerdanyola CH per 7-4

per Francesc Andrés| Compartir

Derrota del Lidegrip CH Mataró contra el Cerdanyola, en un partit disputat a la pista del Palau de Plegamans. I és que la pista del Cerdanyola no estava disponible a l'hora del partit.

El Lidergrip CH Mataró no pot treure els tres punts contra el Cerdanyola on perdia per 7 gols a 4. I això que eren les mataronines, mitjançant Carla Naranjo, les que s'avançaven al marcador als 21 segons de joc. Els primers sis minuts serien els únics on les visitants anirien guanyant. Laura Valverde empatava pel Cerdanyola, i no seria fins al tram final de la primera part on trencaria l'empat. Gols de Gemma Solé i Paula Ferrón per situar el 3 a 1, que encara viuria un nou canvi abans d'entrar a vestidors. El gol de Thais Pérez el tornaria, a la segona part i per partida doble, el Cerdanyola, gràcies a dos gols més de Solé. Thais Pérez retallava distàncies, fent el 5 a 3, però tot i fer el seu segon gol era el dia de Gemma Solé. Ella faria el 6 a 3 i el 7 a 4, deixant enmig el gol d'Aina Lleonart.

Un resultat que deixa el Mataró desè i a quatre punts del Cerdanyola. Entre ells, hi ha el Voltregà i el Sant Cugat.