esports Mataró

Enèsima derrota del Talenom Boet

L’equip mataroní perd contra el Joventut (50-87) i ja és equip de LF2

per Jordi Rabassa| Compartir

Nova derrota del Talenom Boet, aquesta vegada contra el Joventut Badalona que sentencia el quadre mataroní al descens. Les badalonines s’han mostrat molt superiors davant d’un Boet que sembla haver-se rendit definitivament.

El primer parcial del partit (11-22) ha deixat ben evident la superioritat del conjunt badaloní. Una dinàmica que s’ha repetit, corregida i augmentada, en el segon quart. Parcial de 11-22 per arribar al descans llarg amb un clar 21-44 per al Joventut.

L’esperada però improbable reacció de les mataronines no ha arribat a la segona part del partit. Al final del tercer quart, les de la Penya continuaven, gairebé, doblant en punts el Boet (33-64).

L’últim període no ha servit per altra cosa que fer passar el temps i establir el marcador final (50-87), si tenim en compte que  el partit estava dat i beneït des de feia moltíssima estona.

Talenom Boet: E. Barceló (5), B. García (8), M. Vall-Llovera, N. De la Torre (6), M. Vila (3), A. Magriñà, Q. Coll (15), L. Soler Madariaga (7), P. Álvarez i A. Acosta (6).

Joventut Badalona: N. Mayo (10), M.Davydova (10), L. Piera (5), H. López (5) , I. Santibáñez (6), D. Bermejo (9), G. Dembele (21), M. Teixidó (3), R. Cotano (8), F. Pouye (8), L. Segura i E. León (2).

Àrbitres: Martí Chiva López i Abraham Hormigo Caselles

Parcials:  11-22, 10-22, 12-20 i 17-23