logo
profile

esports Mataró

Empat de mèrit del Lidergrip CH Mataró

L'equip ha acabat satisfet amb el resultat i ja pensen en la Copa de la Reina d'aquest divendres

per Oriol Debat| Compartir

Empat amb valor a casa del Lidergrip Mataró davant el Hoquei Coruña per 2-2. El partit ha estat marcat per la infinitat d'ocasions que tant mataronines com gallegues han disposat.

Alba Garrote obria la llauna als 3 minuts amb un gran xut sense angle i marcava per partida doble a falta de 10 amb un potent llançament a la contra. El conjunt mataroní trobava opcions ofensives, però amb poc encert i falta d'efectivitat.

Al descans, Oriol Perarnau ha fet creure a les seves jugadores que podien remuntar, i així ha sigut.
En una jugada aïllada, Mar Parés marcava de rebot després d'un xut de Thais Pérez que batia a una excel·lent Verónica Caretta. De fet, la portera italiana ha estat clau aturant dos penals a favor de les mataronines. Així i tot, res no ha pogut fer en una gran contra que ha acabat amb gol de Carla Naranjo per situar el 2-2.

Partit boig en el tram final que no ha servit a cap dels dos equips per endur-se la victòria. El Lidergrip CH Mataró, però, ha acabat satisfet amb el resultat i ja pensen en la Copa de la Reina d'aquest divendres.