logo
profile

esports Mataró

Empat amarg del CE Mataró davant el Mollet

Els mataronins sumen tres partits seguits sense perdre, però tan sols aconsegueixen un punt a domicili després d’anar per davant gairebé tot el matx

per Àlex Andrés| Compartir

Partit frenètic entre el CF Mollet i el CE Mataró. Tots dos conjunts van tenir opcions reals de guanyar el matx, però finalment es van repartir els punts.

Tant locals com visitants van tenir ocasions per obrir la llauna abans de la mitja hora de joc. Mario López, qui també fa d’entrenador, situava el 0-1 en el minut 36, resultat insuficient pel tècnic del conjunt mataroní.

Mario López, entrenador del CE Mataró: una primera part on hem dominat completament el partit. Teníem la pilota, ells no creaven excessiu perill a part d'una ocasió que havien tingut al principi.

A la represa, Bubacar va tenir el segon del Mataró estavellant la pilota al pal. A partir d’aleshores, el Mollet es va veure amb opcions d’empatar i ho va aconseguir al minut 70 amb un míssil des de fora de l’àrea de David Castro que situava l’1-1 al marcador.

Mario López: evidentment el Mollet jugava a casa i intentava estirar línies per fer-nos mal i atacar. Havíem defensat molt bé i, de fet, vam tenir l'ocasió del 0-2, però hem de seguir treballant.

El CE Mataró suma un punt amarg després de tenir la victòria molt a prop. Així i tot, ja són tres partits seguits sense perdre. La setmana que ve visiten al Roses, un dels rivals directes per la permanència.