logo
profile

esports Mataró

El Talenom Boet competeix durant 3 quarts

Una derrota més per les d'Enric Cervera penalitzades per l'error que arrosseguen tot el curs, 10 minuts dolents

per Héctor March| Compartir

Un últim quart decantat pel Sant Josep porta a una nova derrota del Talenom Boet. Diferència de 13 en aquest 4rt parcial per certificar el definitiu 52 a 60. Laia Soler, tot i l'ensopegada, destaca com la màxima anotadora amb 3 de 4 llançaments de triple i un total de 17 punts.

Enric Cervera, entrenador Talenom CB Boet: "Un partit més molt similar aquesta temporada. Competint molt bé, però sempre hi ha un quart dolent. Això ens acaba penalitzant. L'últim quart ha sigut un 5-18 i un equip en una categoria com aquesta amb aquest resultat és molt difícil competir.

A partir del descens matemàtic, les boetistes per les últimes 4 jornades es van plantejar l'objectiu de competir tot el que quedava de categoria. I, efectivament, han competit. Les mallorquines han vingut a l'Eusebi Millán a patir, i en segons quin tram, a ser inferiors al rival. La primera part s'ha decantat per les locals, que marxaven 1 per sobre quan han acabat els primers 20 minuts.

Dels 20 als 30 el Talenom Boet ha signat un temps molt bo. Els 19 punts aconseguits en el tercer quart han servit per marxar amb un +5 a l'últim període. Però tot s'ha ensorrat quan el Sant Josep ha despertat i ha passat per sobre a les d'Enric Cervera. En definitiva, el Sant Josep ha acabat imposant-se al marcador amb el resultat final de 50-62.

Enric Cervera: "Hem competit molt bé els primer 30 minuts, hem estat estupendes. Bé en atac, compartint molt bé la pilota, buscant les millors solucions, llegint els mismatchs, darrere prou solvents... Però al fina és un altre partit que se'ns escapa.

Després d'aquest enfrontament ajornat, queden 3 jornades més de Lliga Femenina Challenge. Melilla, Ardoi i Recolectas Zamora per acomiadar-se de la segona categoria femenina estatal.