logo
profile

esports Vilassar de Mar

El Vilassar de Mar està 'on fire'

Els d'Alberto Aybar treuen la seva  millor versió per vèncer el filial del Girona amb un resultat que queda curt (1-0)

per Héctor March| Compartir

Victòria colossal del Vilassar de Mar davant el Girona B. Una més per un equip que no coneix la derrota des de l'inici del 2024. En canvi, el Girona amb la victòria del Vilafranca, cau a la zona del descens. 1-0 al Xevi Ramon on els locals han sigut molt superiors al rival.

La primera part només eren escomeses del Vilassar a la porteria d'Antal i companyia. Que com  no va gaudir de minuts davant la Reial Societat, ha pogut arribar a ser titular amb el filial. I en una d'aquestes arribaria l'únic gol de partit. Montalban prenia la millor decisió i Fuster materialitzava abans del descans.

Segona part molt plana. El control continuaria essent vilassarenc, que guardava energies per mantenir el resultat. Sense clares oportunitats del Girona, l'àrbitre xiularia el final que envia el filial a la zona de la mort i reafirma el gran moment pel qual travessa el conjunt d'Alberto Aybar.

A la jornada 20,  La UE Vilassar de Mar haurà de visitar el Castelldefels, un rival a qui ja va guanyar a la primera volta.