esports Mataró

El Talenom Boet continua sense sortir del pou

Les d’Enric Cervera perden contra un Estepona molt superior (52-73)

per Jordi Rabassa| Compartir

El Talenom Boet continua sense sortir del pou després d’encaixar aquest dissabte, contra l’Estepona, la seva desena derrota consecutiva. El quadre mataroní no sap el que és guanyar un partit des del 25 de novembre passat quan va superar La Cordà de Paterna.

El començament de partit de l’equip local, plantant cara a un rival teòricament molt superior, ha estat prou bo. Tot i que les andaluses s’han situat, un parell de vegades, amb 7 punts d’avantatge en el marcador, les d’Enric Cervera no s’han deixat intimidar i han aconseguit retallar la diferència a només dos punts (15-17) al final del primer quart.

Les bons impressions s’ha diluït del tot al segon quart. Les andaluses, sense fer res de l’altre món, han aconseguit obrir forat en el marcador gràcies a la baixíssima anotació de les boetistes que han passat dels 15 punts al primer període a, només, 7 en el segon. Els 15 punts de marge a favor de l’Estepona (22-37) al descans, feien presagiar que el partit estava, gairebé, dat i beneït.

Res ha canviat substancialment a la represa. Parcial de 9-16 en el tercer període, molt semblant al 7-20 del segon quart, que ha permès l’Estepona augmentar fins als 22 punts  (31-53) el seu avantatge en el marcador.

L’últim quart ha estat de tràmit. Lleu i estèril reacció del Boet, aprofitant la relaxació de l’Estepona que tenia ja el partit a la butxaca des de feia molta estona. El parcial de 21-20, no ha servit per evitar una nova derrota (52-73) que confina el quadre mataroní, una setmana més, al fanalet vermell. L´única dada positiva del partit, el 17 punts d’Emma Barceló i els 7 rebots de Lucía Méndez.

Talenom Boet: Emma Barceló (17), Queralt Coll (8), Nairin de la Torre (4), Blanca García (4), Ariadna Magriñà, Lucía Méndez (4), Alba Orois, Olga Ruano (4), Laia Soler Madariaga (8), P. Álvarez, J. Jiménez i Mireia Vila (3). Entrenador: Enric Cervera

CAB Estepona: Patricia Benet (3), Oshlynn Sharee Brown (9), Nneka Chizoba Ezeigbo (6), Marina Gea (15), Noelia Masia, Aleksandra Maria Parzenska (7), Krisztina Raksanyi (11), Julia Maria Rueda (3), Concepción Sánchez (9), P. González i Irene Viruel (10). Entrenador: Francisco José Tomé.

Àrbitres: Sara Peláez Santamaria i Kunal Melwani Chugani

Parcials: 15-17, 7-20, 9-16 i 21-20