logo
profile

esports Mataró

El Solar Tradex CN Mataró perd contra el CN Barcelona a la Nova Escullera (14-9)

El montenegrí Popovic s’estrena com a golejador mentre que Lluc Bertran és expulsat

per Jordi Rabassa| Compartir

El CN Barcelona ha derrotat el Solar Tradex Mataró per 14 gols a 9 en partit avançat corresponent a la 15a jornada, disputat aquest dimecres al vespre a la piscina de la Nova Escullera. El primer quart s’ha saldat amb un mínim 4-3 favorable als locals, després que Oier Aguirre encetés el marcador per als mataronins.

En el segon període el quadre cenebista ha aconseguit obrir forat en el marcador encara que no d’una manera definitiva. En dues ocasions s’ha col·locat amb 3 gols de marge, arran del 6-3 i del 7-4. Al descans s’hi arribava amb avantatge local per 8 gols a 6.

El tercer quart ha vingut marcat per l’expulsió definitiva de l’exjugador del CN Mataró, Lluc Bertran, textualment “per brutalitat”.

El CN Barcelona arribava als últims 8 minuts de partit amb 3 gols d’avantatge (10-7). Tot i que dues dianes, del montenegrí  Petar Popovic i d’Hugo Castro han permès al Mataró situar-se a dos gols de distància del locals, el CN Barcelona ha posat la directa i amb Marc Valls com a referent en atac -autor de 6 gols al llarg del partit- ha aconseguit imposar-se amb certa solvència i situar-se, momentàniament en el tercer lloc de la classificació.

CN Barcelona: Mario Lloret, Marc-Nicolás Angelescu, Pau Linares (1), Marc Valls (6), Pol Prat (2), Abel Ramon (1), Lluc Bertran (1), Joan Villamayor, Víctor Andrade, Pol Gomà (2), Pol Daura (1), Oriol Viñas i Tristán Viñuales

Solar Tradex CN Mataró: Jake Tanti, Daniel Patchaliev (2), Gerard Gil, Eudald Flaqué (1), Itaru Ura, Marc Rodríguez, Oier Aguirre (2), Aniol Martí, Hugo Castro (3), Tom de Weerd, Genís Blanch, Petar Popovic (1) i Manel Pont.

Àrbitres: Aristónico Ortega Andreu, Álex Márquez Mas i Sergi Galindo Moreno

Parcials: 4-3, 4-3, 2-1 i 4-2