logo
profile

esports Mataró

El Solar Tradex CN Mataró no pot amb la revelació del campionat

El Mediterrani s’imposa a l’equip de Víctor González (5-7) i aspira a entrar en el Top 4

per Jordi Rabassa| Compartir

El CN Mataró ha perdut aquest dissabte el partit que l’enfrontava a l’equip revelació de la temporada, un CE Mediterrani que, tot i ocupar un lloc per davant dels de Víctor González a la classificació, havia sumat ni més ni menys que 15 punts més. Una autèntica rasa que separa, a hores d’ara, l’elit del waterpolo estatal masculí de la resta.

Tot i ser un partit força travat i amb relativament pocs gols, la victòria del conjunt de Sants no ha perillat gairebé mai. Els locals, amb un gol inicial de Tom de Weerd han encetat el marcador, però de seguida el Mediterrani, amb gols de Garrett Zaan i de Roberto Radic han capgirat la situació.

En el segon període el Mediterrani ha augmentat el seu avantatge amb dos gols més, d’Óscar Blasco i un altre de Robert Radic, que han situat un clar 1-4 en el marcador. Faltava tota la segona meitat, però el partit estava força ben encarrilat per als de Jahzeel Martínez.

Però en el tercer quart el Mataró ha despertat. Intercanvi de cops, parcial de 3-2 amb gols locals d’Eudald Flaqué, Hugo Castro i de Marc Rodríguez que han permès els mataronins continuar dins del partit.

En l’últim quart, Tom de Weerd marcava el 5-6 i encenia, ara sí, el llum de l’alarma en les files del Mediterrani. La victòria, tan necessària per entrar en el Top 4 de la classificació, perillava. Però un gol d’Álvaro García a poc més de 3 minuts del final, ha servit per establir el 5-7 final.

Solar Tradex CN Mataró: Jake Tanti, Daniel Patchaliev, Gerard Gil, Eudald Flaqué (1), Itaru Ura, Marc Rodríguez (1), Oier Aguirre, Aniol Martí, Hugo Castro (1), Tom de Weerd (2), Genís Blanch, Petar Popovic i Manel Pont. Entrenador: Víctor González.

CE Mediterrani: Òscar Matarredona, Álvaro García (1), Edgar Estévez, Garrett Chales Zaan (1), Óscar Blasco (2), Áxel Corres (1), Marc Roca, Mason Darwin McQuet, Roberto Radic (2), José Mario Tenorio, Mario Terraza, Àlex Martínez i Jorge Ortega. Entrenador: Víctor González. Entrenador: Jahzeel Martínez

Àrbitres: Borja Marcos Rodero, Francesc Xavier Buch Juanola i Gaspar Ventura Meseguer

Evolució del marcador: 1-0, 1-1, 1-2 / 1-3, 1-4 / 2-4, 2-5, 3-5, 3-6, 4-6 / 5-6 i 5-7