esports Mataró

El Solar Tradex CN Mataró debuta amb derrota al playoff per Europa

Els mataronins perden (8 a 9) en el primer partit davant el CN Sant Andreu

per Oriol Debat| Compartir

El Centre debuta a casa davant del CN Sant Andreu amb derrota per la mínima 8 a 9 en inici del playoff per jugar a Europa l'any que ve el nou format de la competició de la Lliga Espanyola de waterpolo.

Partit ha començat amb intercanvi de gols. Avantatge mínim de 2 gols a 3 al final d'un primer quart marcat per la igualtat. Però al segon quart han canviat les coses. El Sant Andreu ha empatat i ha posat distància amb tres gols més que deixaven el 4 a 7 en l'últim tram del 3r període i fins al 4 a 8 que semblava trencava el partit amb 8 minuts per jugar encara. Partit emocionant, però on el Mataró ha sabut retallar l'avantatge per arribar a un final empatat a 8, amb gol de Gil de penal. Finalment, Longton ha fet el definitiu 8 a 9 pel Sant Andreu

El solar Tradex Mataró juga amb el factor camp a favor. Així el segon partit es jugarà dissabte a la piscina Pere Serrat i un possible tercer partit de desempat es jugaria dimecres vinent un altre cop a Mataró.

El guanyador de l’eliminatòria s’enfrontarà al vencedor de l’altre encreuament per accedir Europa que juguen el Natació Terrassa davant del Catalunya en una final que està prevista per proper 25 de maig.