logo
profile

esports Mataró

El Picken Claret s’emporta el duel de cuers i enfonsa encara més el Talenom Boet

Les d’Enric Cervera es bloquegen en el tercer quart i acaben perdent de manera clara (57-67)

per Jordi Rabassa| Compartir

El Talenom Boet s’enfonsa encara més en l’últim lloc de la classificació en perdre aquest dissabte el duel de cuers que l’enfrontava al Picken Claret per 57 punts a 67.

El primer quart ha estat marcat per la igualtat. Cap dels dos equips ha aconseguit un avantatge superior als 3 punts, però han estat les valencianes les que han dut, lleugerament la iniciativa. El 15-16 que reflectia el marcador al final del quart era una bona prova de com s’estava desenvolupant el partit.

La lluita aferrissada entre els dos equips s’ha perllongat en el segon quart. Més alternatives en el marcador però, com en el primer període, el màxim avantatge que s’ha produït en l’electrònic ha estat de 3 punts arran del  24-27 favorable al Claret a 3.30 del descans llarg.

El partit s’ha trencat en el tercer període. A partir del minut 5 el Picken Claret ha anat obrint forat en el marcador de manera progressiva. El claríssim parcial de 4-18 ho diu pràcticament tot. Les valencianes guanyaven de 14 punts de marge (36-50) a 10 minuts del final del partit.

L’últim quart ha estat de tràmit. Les valencianes n’han tingut prou en administrar aquest avantatge per acabar guanyant el partit d’una manera prou clara. A 6 jornades del final les possibilitats del Boet d’evitar el descens a Lliga Femenina 2 són cada vegada més minses

Talenom Boet: Emma Barceló (19), Blanca García (7), Nairin de la Torre (3), Mireia Vila (3), Ariadna Magriñà (13), Queralt Coll (7), Laia Soler Madariaga (5), Marina Concepción, Olga Ruano i Mariona Vall-Llobera.

Picken Claret: Sofía Afonso (3), Sara Vujacic (25), Judit Rochina, V. Vila, E. Hernández, Mariana Barata (17), Estefania Ors (10), Marina Bleda (4), Celia Troncoso, Aerianna Nicole Harris (8) i M.Sánchez

Àrbitres: Alejandro Pellitero González i Romina Marchiano Ucelli

Parcials: 15-16, 17-16, 4-18 i 21-17