logo
profile

esports Mataró

El Mataró Parc Boet guanya el CB Roser (70-55)  i jugarà les fases d’ascens a LEB Plata

Els de Mario Lousame s’asseguren la plaça a una jornada del final de la lliga regular

per Jordi Rabassa| Compartir

Decisiva victòria la que ha aconseguit aquest diumenge el Mataró Parc Boet en derrotar el CB Roser i que assegura la participació de l’equip a les fases d’ascens a LEB Plata. A una jornada del final de la lliga regular, el Boet és segon i com a mal menor podria acabar tercer si perdés el partit de la proper dissabte a Castelldefels.

L’equip mataroní ha dominat el primer quart amb certa solvència, adquirint ben aviat un avantatge de 7 punts que, amb alguns estira-i- arronses, ha mantingut fins al final del primer període. El Boet guanyava per 26-19 però encara quedava molt de partit per jugar.

Res ha canviat en el segon quart. És cert que el Roser s’ha col·locat momentàniament a 3 punts (30-27) a 7.38 del final del període, però de seguida, els mataronins han recuperat el control de la situació. Al descans s’hi arribava amb un 38-29, màxim avantatge a favor dels locals des que havia començat el partit.

A la represa ha continuat la impressió que els locals, tot i anar sempre per davant en el marcador, no acabaven de sentenciar el partit. Així del 41-31 a 7.52 del final del tercer quart, s’ha passat a un inquietant 44-40 tres minuts després. Però novament el Boet ha redreçat el rumb del matx i al final del tercer període tornava a guanyar de 9 punts de marge (54-45).

En l’últim quart, el quadre mataroní no ha volgut complicar-se la vida i ha posat la directa.

Així  a 6.54 del final del partit, el Boet ja guanyava de 14 punts (61-47). Un marge que els de Mario Lousame no han desaprofitat i que els ha permès guanyar un partit decisiu que els assegura jugar les fases d’ascens a LEB Plata.

Mataró Parc Boet: E. Sánchez, E. Nogués (8), M. Fons (3), G. Rodríguez (5), A. Ruiz (9), B. Álvarez (2), I. Martínez (20), A. Sánchez (4), B. Borrero (4), A. Peiró (4), R. Franch i P. Bassas (11).

CB Roser: P. Santiago (7), D. Roure (4), R. Verano (5), S. Tell (3), P. Parisi (11), A. Cortegano (4), P. Vidal, A. Montalvo (4), J.Gavaldà, E. Cesari (2)  i S. Tubert (15).

Àrbitres: Guillem Alcañiz Montiu i Albert Brosa Mitjavila

Parcials: 26-19, 12-10, 16-16 i 16-10