logo
profile

esports Mataró

El Mataró Parc Boet comença la segona volta amb una victòria

Els de Mario Lousame tornen a guanyar amb solidesa per 84-77 davant el CB Es Castell

per À. Andrés| Compartir

El Mataró Parc Boet i el CB Es Castell es veien les cares a l’Eusebi Millán en l’inici de la segona volta. Els mataronins ja van guanyar a terres menorquines en el partit que va suposar l’inici de la competició. Aquest cap de setmana, els boetistes tampoc han fallat de locals i s’han endut la primera victòria de l’any. Un triomf balsàmic després de la contundent derrota davant el Castelldefels la jornada anterior.

Mario Lousame, entrenador del Mataró Parc Boet: venim d'una derrota duríssima contra el Castelldefels on tothom dubta de si podem tornar a tenir el nivell d'abans. Crec que hem demostrat que som un equip i que estem treballant per ser més sòlids, i crec que ho estem aconseguint. Tothom té dret a tenir un mal partit i ara vindran derrotes, però les hem de tenir jugant al nostre estil.

En el primer quart, els de Lousame marxaven amb un 22-19 en el marcador. En el segon període, ampliaven encara més la distància gràcies a un triple d’Albert Serra, 7 de 10 en triples, que situava el 45-38 al descans.

A l’equip menorquí li va anar molt bé el pas pels vestuaris. La reacció al tercer quart va ser immediata i van acabar per remuntar el matx. En els últims 10 minuts, el Mataró Parc Boet va capgirar la dinàmica per tornar a manar a l’electrònic i endur-se la victòria per 85-77.